Samsung 85QN800C-pret super si review

Samsung 85QN800C este un televizor QLED impresionant de 85 de inchi, care oferă o experiență de vizionare captivantă cu funcțiile sale avansate și calitatea uimitoare a imaginii. Cu dimensiunea mare a ecranului și tehnologia de ultimă oră, acest televizor oferă o experiență captivantă și cinematografică în confortul propriei case.

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Samsung 85QN800C este tehnologia de afișare QLED. Tehnologia Quantum Dot asigură culori vibrante și precise, cu negru profund și contrast excelent. Dimensiunea ecranului de 85 de inchi oferă o experiență de vizionare cu adevărat captivantă, dând viață filmelor, emisiunilor TV și jocurilor cu imagini uimitoare și detalii incredibile.

85QN800C acceptă o gamă largă de formate cu gamă dinamică înaltă (HDR), inclusiv HDR10+, HDR10 și HLG, care îmbunătățesc și mai mult experiența vizuală. Conținutul HDR este afișat cu o claritate excepțională, culori mai bogate și luminozitate îmbunătățită, permițându-vă să vă bucurați de conținut cu un realism real și un contrast uluitor.

Puternicul procesor Quantum 4K de la Samsung conduce la performanța modelului 85QN800C. Acest procesor utilizează algoritmi avansați și tehnologia de upscaling AI pentru a optimiza calitatea imaginii și a îmbunătăți conținutul cu rezoluție mai mică la o calitate aproape de 4K. Rezultatul sunt detalii mai clare, mișcare mai lină și imagini mai realiste, indiferent de sursă.

În ceea ce privește funcțiile inteligente, televizorul rulează pe sistemul de operare Tizen de la Samsung, oferind o interfață ușor de utilizat și acces la o gamă largă de aplicații și servicii de streaming. Cu Wi-Fi încorporat, vă puteți conecta cu ușurință la internet și vă puteți bucura de conținutul preferat de pe platformele de streaming populare precum Netflix, Amazon Prime Video și Disney+. Televizorul acceptă, de asemenea, control vocal prin Bixby sau alți asistenți vocali compatibili, ceea ce face convenabil navigarea și controlul televizorului cu comenzi vocale.

85QN800C oferă mai multe opțiuni de conectivitate, inclusiv porturi HDMI, porturi USB și conectivitate Ethernet, permițându-vă să conectați fără efort dispozitive externe, cum ar fi console de jocuri, bare de sunet sau playere Blu-ray. De asemenea, oferă conectivitate Bluetooth și Wi-Fi pentru streaming audio wireless și acces la internet.

Din punct de vedere al designului, Samsung 85QN800C are un design elegant și minimalist, cu rame subțiri, maximizând spațiul ecranului și oferind o experiență de vizionare captivantă. Televizorul poate fi amplasat pe un suport sau montat pe perete, pentru a se potrivi preferințelor și aspectului camerei.

În concluzie, Samsung 85QN800C este un televizor QLED impresionant, care oferă o calitate uimitoare a imaginii, funcții avansate și un design elegant. Cu imaginile sale captivante, procesorul puternic și capabilitățile inteligente, oferă o experiență de vizionare cu adevărat captivantă pentru pasionații de filme, jucătorii și oricui caută un televizor de ultimă generație.

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 85QN800C
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare