Televizor LED Smart Panasonic TX-40DS400E, 100 cm, Un centru de divertisment in propriul living !

Salutare! In acest articol va voi prezenta televizorul Panasonic TX-40DS400E  care este un televizor cu un excelent raport calitate-pret din toate punctele de vedere . Televizorul face parte din gama 2016 si poate fi alegerea perfecta pentru persoanele care vor sa se bucure de o excelenta experienta vizuala si cele mai inteligente functii, la un pret accesibil .

Panasonic TX-40DS400E

Televizorul se remarca printr-un design clasic si elegant  si are un ecran generos de 100 cm full HD,  un sunet excelent si multe altele.

Televizorul Panasonic are un ecran LED cu o diagonala de 100 cm , o rezolutie Full HD  de 1920×1080 pixeli si un aspect de 16:9 al imaginii, reusind asadar sa redea imagini uimitor de clare si de inalta definitie la unghiuri largi de vizualizare.

Panasonic TX-40DS400E vine si cu o noua tehnologie de atenuare adaptiva a iluminarii de fundal care ofera nuante de negru in scenele mai intunecate dar si un alb stralucitor in scenele mai luminoase, datorita tehnologiei de analiza constanta a imaginilor primite pentru reglarea automata de lumina.

Review Panasonic TX-40DS400E

Un sistem audio care poate reda un sunet captivant si destul de puternic datorita celor doua difuzoare stereo , cu o putere totala de 20w si a tehnologiei V-Audio. Chiar si la un volum mai mare , sunetul ramene clar ,fara distorsiuni prea mari pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de un sunet de calitate.

In plus , aveti si un player multimedia care permite redarea oricarui tip de continut ca de exemplu; muzica sau filme de pe un stick usb sau hard .

Televizorul Smart  Led Panasonic TX-40DS400E va uimeste prin frunctii Smart si o gama uriasa de aplicatii , in acest fel va puteti bucura de o navigare foarte rapida si de a putea vizualiza rapid continutul online , pe diagonala de 100 de cm. Nu mai aveti nevoie de decodor , tunerul digital impreuna cu slotul CI+ fac receptia simpla si rapida a posturilor digitale TV sau High Definition.

Pentru o vizualizare cat mai buna , televizorului poate fi montat in perete cu ajutorul suportului VESA 200×200 mm . Televizorul poate fi folosit si ca functie de monitor si permite conectarea rapida la PC-UL dumneavoastra.

Pret Panasonic TX-40DS400E

Recomandarea noastra -> AICI!

My home Screen  , cu ajutorul functiei puteti configura ecrane personalizate ce contin link-uri catre continutul preferat. Fiecare membru al familiei poate avea un astfel de ecran , pentru un acces mai rapid.

Nuante  intense de negru in scenele intunecate si mai multa energie in scenele luminoase, datorita functiei de atenuare adaptiva a iluminarii de fundal .

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Panasonic, Televizoare