REVIEW – Samsung GU32T5377 –Un produs raport in raport calitate/pret super ok.

Sunteti in cautarea produsului Samsung GU32T5377? Atunci postarea de azi vi se adreseaza! Aflati totul despre model, inclusiv parerea cumparatorilor si cel mai bun pret de pe piata din Romania!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Dupa parerea mea, Televizoarele de 32 inch sunt ideale pentru livinguri mici și tarabe pentru studenți sau pentru bucătării și dormitoare. Cu o diagonală a ecranului de 80 de centimetri, acestea se numără printre cele mai mici modele de televiziune de pe piață – și printre cele mai ieftine. Dar televizoarele compacte sunt bune ? COMPUTER BILD explică ce este important atunci când alegeți, în ce mod diferă modelele actuale și care dispozitiv funcționează cel mai bine în comparație.

Review Samsung GU32T5377

 


Va spun ca, GU32T5377este unul dintre cele mai accesibile televizoare de 32 inch disponibile în prezent. Chiar și având în vedere prețul, este clar că nu mai are nicio legătură cu fostul brand german Telefunken: numele este licențiat unei mari varietăți de furnizori care vând produse din Orientul Îndepărtat către lanțurile de retail. La urma urmei, XF32G111 oferă un ecran full HD, precum și receptoare pentru cablu, satelit și antenă – toate inclusiv HD.

Ma bucurat mult ca, in plus față de două intrări HDMI , există o intrare Scart și o intrare VGA. Telecomanda este frumoasă și clară.

 

Pret Samsung GU32T5377

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 2.500 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta care nu poate fi refuzata. Oferta completa o gasiti pe aceasta pagina sub fortma unui link.

 

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Televizoare