REVIEW – Sony 55XE8505 pret si calitate!

Daca vreti sa stiti ce va poate oferi acest produs, atunci va recomand sa cititi postarea integral. Toate detaliile despre el le gasiti mai jos, inclusiv locul de unde poate fi cumparat la un pret bun! Va prezint asadar modelul Sony 55XE8505 un televizor 4K Ultra HD care face parte din gama de top a producatorului numita Bravia 2017 . Haideti sa va povestesc mai multe despre interactiunea mea cu acest televizor !

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Design-ul acestui model este unul interesant si asta se observa inca de la prima privire . Are un format Ultra subtire ce vine cu  o diagonala de 138 cm si un stil elegant si minimalist ce se incadreaza perfect in orice décor al locuintei dvs ! la captitolul imagine avem in fata un televizor capabil de o rezolutie 4K Ultra HD dotata cu ultimile tehnologii marca Sony pentu a livra o exprienta de vizualizare unica !

Review Sony 55XE8505

Una din functiile principale al acestui televizor este Bit Mapping 4K HDR ce captează culori pure cu o mai mare claritate pentru o imagine cu adevărat mai realistă. Vedeți modul în care tot ceea ce vizionați revine în viață, datorită unei profunzimi mai mari. De asemenea afișajul TRILUMINOS Display, cu iluminarea specială a acestuia, reproduce selectiv culorile dintr-o gamă largă de culori, ceea ce face ca culorile pastelate să nu devină prea saturate și nenaturale.

Pret  Sony 55XE8505

Recomandarea noastra -> AICI!

O alta tehnologie cheie al acestui televizor este tehnologia inovatoare Motionflow  XR ce asigură claritatea și claritatea imaginii atunci când afișează acțiuni rapide. Funcționează generând și inserând imagini suplimentare între cadrele materialului original, inclusiv elementele vizuale cheie ale cadrelor disponibile.

Ca si verdict final pot acorda linistit un punctaj maxim, trecand cu brio orice test efectuat pe acest model . Raspunsul? O imagine ireprosabila ce o recomand cu cea mai mare incredere ! Pretul acestui model este la aproximativ 7000 lei insa noi am gasit oferta de pret care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 55XE8505
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare