Televizor LED Samus LE40C1, 101 cm- Accesibil si elegant !

Buna  tuturor , in articolul de astazi va voi prezenta noul model LE40C1 de la Samus , care vine cu un design elegant  si poate fi o alegere foarte buna daca va doriti un televizor Full HD cu un ecran mare si cu un pret accesibil . Televizorul este ideal pentru vizionarea posturilor TV / a fisierelor media preferate , cat si pentru utilizarea ca pe un simplu monitor Full HD de dimensiuni mai mari .

Televizorul este accesibil si foarte elegant , si dispune de un display WIDE de tip LED Backlight , cu o diagonala generoasa de 101 cm , cu o rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli , un contrast dinamic de 30000:1 , o luminozitate decenta de 250 cd/mp si un timp de raspuns de doar 6.5 ms  , care poate afisa imagini clare si de buna calitate , culorii vii si naturale  la unghiuri de vizualizare foarte largi !

televizor-led-samus-le40c1-101-cm

Ecranul Full HD beneficiaza si de un aspect al imaginii de 16:9 si de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 grade pe orizontala / verticala , oferind asadar imagini de foarte buna calitate si culori stralucitoare din orice unghi de vizualizare a TV –ului , Cele doua difuzoare stereo incorporate de 20w , impreuna cu tehnologia superioara de sunet Dolby Digital , permit redarea unui sunet puternic si captivant , fata distorsiuni chiar si la un volum ceva mai ridicat .

Televizorul este compatibil cu suportul de perete VESA care se poate monta simplu si rapid  in orice incapere a locuintei dumneavoastra .  Televizorul  mai dispune de :  o iesire audio digitala , o intrare scart , un port USB 2.0 , o iesire VGA si trei porturi HDMI .

Din toate aceste dotari ale tv –ului nu lipseste nici tunerul digital de tip DVB-T , DVB-C care impreuna cu slotul CI+ simplifica semnificativ receptionarea canalelor TV digitale sau HD fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern . Televizorul dispune si de functia de monitor care va permite conectarea rapida a tv-ului la un pc , laptop sau o consola de gaming , prin portul VGA sau HDMI .

Este un televizor destinat celor care isi doresc un televizor de calitate dar nu vor sa platesca un brand . Asadar , pretul unui astfel de televizor este de aproximativ  1100 lei.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare