REVIEW – Sharp LC-40FG3342E – FULL HD la pret bun!

Sharp LC-40FG3342E este un televizor Full HD pe care am avut ocazia sa-l testez in aceasta saptamana. Va invit sa parcurgeti complet articolul de azi, pentru a afla si voi tot ceea ce eu am descoperit despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand, vreau sa scot in evidenta faptul ca dispozitivul a fost fabricat din materiale de o calitate buna. De altfel, el vine in culoarea neagra, avand un design modern. Cu ajutorul suportului format din doua picioare pe care il veti primi, veti putea plasa televizorul pe o comoda fara a avea grija unui accident mai putin fericit.

Review Sharp LC-40FG3342E

Va spuneam faptul ca Sharp LC-40FG3342E suporta rezolutia Full HD. Ei bine, imaginile vor fi redate pe un ecran LED ce are o diagonala de 40 inch, adica 101 centimetri. Calitatea lor va fi una buna, deoarece caracteristicile video sunt de top.

Sistemul audio este unul stereo, iar calitatea sunetului emis va fi si el una buna, ceea ce inseamna ca veti bucura de continutul dorit intr-un mod corect, atat din punct de vedere al imaginii, cat si al sunetului.

In spatele televizorului veti gasi conectori precum: 3x HDMI, 2x USB, CI+, Jack pentru casti de 3.5 mm, optical audio out, LAN si nu numai. Asadar, toti de care aveti nevoie pentru a conecta surse externe.

Pret Sharp LC-40FG3342E

Recomandarea noastra -> AICI!

In timpul testelor, am folosit televizorul in diverse moduri. Culorile redate au fost bune, apropiate de cele reale, iar sunetul a fost fara distorsiuni chiar si atunci cand am folosit un volum ceva mai ridicat.

Pot spune ca recomand Sharp LC-40FG3342E tututor, deoarece ofera performante peste medie, iar asta la un pret de aproximativ doar 1500 RON. Insa, il veti gasi chiar la o oferta mai buna, ce poate fi descoperita daca veti da click pe unul dintre butoanele atasate acestui articol. Succes si spor la shopping!

Pretul de azi 27.06.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sharp LC-40FG3342E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare