REVIEW – Samsung UE55NU7092U – Un TV 4K la pretul tau preferat !

Salut, prieteni! In review-ul de zi aflam impreuna totul despre Samsung UE55NU7092U . Ca de fiecare data, va voi prezenta opiniile clientilor despre produs, ce caracteristici ne ofera, dar si care este un pret bun!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Samsung UE55NU7092UXXH Ultra HD Smart 4K TV a fost o experiență minunată vibrantă certificată Ultra HD . Cu o culoare și o claritate Ultra HD 4K adevărate.
mi-a atras atentia că este un televizor mare. Panoul are o redare bună a culorilor, evident cu cât intrarea este mai bună, cu atât arată mai bine. Calitate bună a imaginii și a sunetului . Design subțire. Telecomanda este usor de utilizat.
Imaginea se vede foarte clar în videoclipurile 4K (testat Youtube și Netflix) și la programele TV în HD am văzut o îmbunătățire a imaginii în comparație cu alte televizoare Full HD. Am citit undeva că are un soft care forțează imaginea Full HD spre 4K și chiar se observă câteva diferențe.

Review Samsung UE55NU7092U


Sunetul este bun, încearcă să îți creeze feeling-ul de cinema și chiar reușește.

Mi-a placut foarte mult ca puteți partaja ecranul smartphone- ului cu televizorul sau invers prin intermediul televizorului pentru a viziona pe un dispozitiv mobil.

Pret Samsung UE55NU7092U

Recomandarea noastra -> AICI!

Procesorul quad-core poate gestiona cu ușurință orice tip de joc sau aplicație fără a avea un blocaj de ecran în timp ce te distreazi
In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 2700 lei , din online-ul romanesc dar eu am gasit o oferta foarte tare, pe care o gasesti mai jos!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung UE55NU7092U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare