REVIEW – LG 50UP76703LB – 4K UHD la un pret de top

Daca doriti un produs de o calitate buna, ce are un pret sub medie, atunci LG 50UP76703LB este cel potrivit! Cititi review-ul integral si veti afla totul despre el! Modelul LG 50UP76703LB face parte din clasa de top a producatorului ce asigura o experienta minunata de vizualizare. Cititi in continuare pentru a afla ce am descoperit in special la acest model.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Pentru inceput va pot spune ca face parte din clasa G a producatorului si are un design pe gustul meu, subtire cu ecran mare, compus din elemente calitative, asigura un design potrivit cu orice decor de camera

Review LG 50UP76703LB

Rezolutia 4K Ultra HD face ca acest model sa te impresioneze chiar si de la prima privire prin imaginile realiste pe care acesta le reda. Cu o rezolutie de 4 ori mai mare ca rezolutiile HD conventionale, modelul iti garanteaza ca vei ramane impresionat cand vei urmari seria ta preferata de film.

Ca si tehnologii folosite, functiaa HDR combina contrastul amplu si vibrant cu imaginea realista si experienta culorilor vi si vibrante intr-o vizualizare unica. Ca si functii SMART va pot spune ca este un model inteligent ca vine cu aplicatii precum HBO GO, Netflix si Youtube si are un sistem de operare usor de folosit si intuitiv.

Pret LG 50UP76703LB

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproape 2300. lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare