Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready- Un televizor care te uimeste !

Buna ziua , in articolul de astazi va voi prezenta un nou model de televizor, si anume modelul LG 32LH510B care vine cu un design incredibil de modern , o diagonala generoasa  de 80 cm , potrivita  pentru o camera de apartament cu dimensiuni ceva mai mici si o diagonala decenta HD Ready cu ajutorul careia veti putea vedea imagini de buna calitate .

  Descriere LG 32LH510B

Va bucuteti bucura de imagini redate perfecte cu cea mai noua tehnologie de la LG , Triple XD Engine care va ofera un grad inalt de excelenta in privinta culorii , a contrastului si a claritatii pentru a va putea oferii cea mai buna calitate a imaginii si cea mai buna performanta .

Televizorul LG 32LH510B are o interfata prietenoasa a meniului iar in acest fel peti punea naviga prin setarile tv-ului foarte usor. Aveti un acces foarte rapid la functii precum setari , programe , jocuri , lista intrari , ghid TV si multe altele.

televizor-led-game-tv-LG 32LH510B

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

  Caracteristici LG 32LH510B

Puteti vizualiza continutul preferat direct dupa un stick sau un hdd extern cu ajutorul playerului multimedia integrat si a portului USB de care dispune acest model de televizor .

Designul de tip metalic este unul foarte modern , care cu siguranta se va integra perfect in decorul casei dumneavoastra .

Din toate acest dotari nu lipseste nici tunerul digital de tip DVB-T/C si slotul pentru cartela inteligenta CI+ care cu ajutorul carora veti putea receptiona transmisiuni TV digitale sau HD fara a mai avea nevoie de un decodor extern .

La capitolul sunet avem un sistem audio de 12 w , format din doua difuzoare stereo care dispun de caracterisiti superioare de imagine precum :

 • 6 moduri ( strandard , news , music , cinema , sport , game )
 • Clear Voice
 • Virtual Surround

LG 32LH510B are o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli , un aspect al imaginii 16:9 si beneficiaza de caracterisitici superioare precum :

 • PMI 300
 • Active Noise Reduction
 • Dynamic Color Enhancer
 • Picture Mode
 • Aspect Ratio

  Pret LG 32LH510B

Chiar daca este un televizor non-smart , este un televizor bine dotat , care ora imagini de buna calitate si are un pret de aproximatv 1400 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 28.02.2024 la eMAG click AICI   

Categories: LG, Televizoare