REVIEW – Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49M6302, Full HD, Oferta lui Mos Craciun!

Se apropie sărbătorile și dacă credeți că trebuie schimbat vechiul televizor, noi vă prezentăm un televizor de o calitate deosebită. Am decis să dedicăm un review complet lui Samsung 49M6302 care este un televizor LED Smart TV, din gama 2017 care ne-a impresionat prin performanțe optime dar și un preț destul de bun dacă este achiziționat de unde trebuie. Vă invit să urmăriți acest review și să aflați și prețul promoțional dar și locul de unde să îl puteți achiziționa.

Noul televizor de la Samsung arată foarte bine având un design modern și o ramă subțire în jurul ecranului, În plus de asta observăm și suportul pe care acest televizor va sta care arată superb și se potrivește cu design-ul televizorului. Pe lângă aceste lucruri pot să vă spun că va arăta bine din toate unghiurile fiind foarte frumos proiectat.

Când vine vorba despre tehnologie Samsung 49M6302, oferă posibilitatea optimizării calității imaginilor la un nivel apropiat celui HD. Deci chiar dacă veți reda un conținut cu o calitate scăzută acesta va fi optimizat cu funcția Ultra Clean View care va reduce nivelul de zgomot și va filtra până se va obține o calitate superioară a imaginii. Un lucru foarte interesant pe care am descoperit în urma cu ceva timp după ce am terminat de testat televizorul.

Review Samsung 49M6302

Acum aveți acces rapid la toate sursele de conținut cu noul Smart hub care afișează toate aplicațiile și conținutul variat pe un singur ecran de unde puteți previzualiza înainte de a accesa, lucru foarte util celor care nu au timp și răbdare să răsfoiască pe rând fiecare categorie.
Bucurați vă de culorile îmbogățite datorită funcției Wide Colour Enhancer, care va face culorile să apară mult mai vii lucru care va impresiona din prima clipă.

Pret Samsung 49M6302

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre ecran pot să vă spun că are o diagonală de 138 cm suportând standardul full HD la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Ca și dotări standard televizorul vine cu un tânăr digital DVB-T2C, și cu posibilitatea la conectarea rețele de internet prin WiFi integrat. Are posibilitatea de redare multimedia prin cele două intrări USB dar și prin cele 3 porturi HDMI. Prețul acestui televizor nu ar trebui să depășească prea mult din limita dumneavoastră de cheltuieli de sărbători. Lucrul acesta va fi în funcție și de locul de unde îl veți achiziționa.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 49M6302
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare