REVIEW – Horizon 24HL5300H – Pret si impresii dupa teste!

Horizon 24HL5300H este numele ultimului televizor pe care eu si echipa mea am avut ocazia sa-l testam. Modelul este unul simplu, dar de o calitate buna. In plus, el se bucura de o popularitate crescuta in randul clientilor si a primit numai note pozitive.

Dispozitivul are un aspect modern, semanand mult cu un monitor. Asta se datoreaza si faptului ca poate fi folosit in acest fel! Diagonala ecranului sau este de 61 de centimetri, fiind asadar ideal pentru dormitoare, birouri, holuri, bucatarii sau orice alta incapere de dimensiuni ceva mai mici. Impreuna cu televizorul, veti gasi in pachet si un suport stabil, perfect pentru situatia in care doriti plasarea sa pe o suprafata plana.

Review Horizon 24HL5300H

Cand am testat calitatea imaginilor oferite de Horizon 24HL5300H, am ramas placut impresionat. Desi rezolutia suportata este doar cea HD, clipurile si fotografiile sunt formate din culori naturale si vii, dar si un contrast destul de puternic.

Sunetul l-am testat folosind mai multe nivele ale volumului. De fiecare data acesta a fost redat intr-un mod clar si fara intreruperi. Puterea sa este de 6 W, fiind asadar suficienta daca tinem cont de categoria din care face televizorul.

Pret Horizon 24HL5300H

Recomandarea noastra -> AICI!

In continuare, vreau sa va comunic si conectorii pe care televizorul ii are in dotare: Slot CI+, Intrare PC D-sub 15 pini, intrare USB, intrare Scart, Audio Out, minijack casti de 3.5 mm, port HDMI. Concret, cu ajutorul lor veti putea reda continut media de pe o multime de dispozitive externe.

Dupa ce l-am testat, pot spune ca Horizon 24HL5300H este un televizor simplu, dar de o calitate peste medie, iar datorita acestor motive il recomand cu mult drag. De altfel, el are un pret excelent de achizitie, de aproximativ 800 RON. Insa, va recomand sa dati un click pe unul dintre butoanele din articol, deoarece acolo il veti gasi la un pret mult mai avantajos.

Pretul de azi 08.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 24HL5300H
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare