Televizor LED Arielli 2488 HD, 61 cm, HD Ready, Negru – Un televizor pe placul tau !

Buna , in articolul de astazi va prezint un nou model de la Arielli care vine cu un design modern , o diagonala modesta de 61 cm , o rezolutie Hd Ready si care va poarta in lumea filmului si a divertismentului digital prin un raport foarte bun pret/ performanta . Modelul 2488 de la Ariellli este un televizor care face parte din categoria televizoarelor non Smart  insa ofera o imagine de buna calitate si  culori naturale .

televizor-led-arielli-2488-hd-61-cm-hd-ready-negru

Modelul 2488 este un televizor care dispune de un sistem audio mono de 4 w si care este capabil sa redea un sunet decent pentru vizionarea canalelor Tv . Are o diagonala de 61 cm , un display de tip TN , o rezolutie HD Ready , un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1366×768 pixeli . Acest model este echipat si cu un tuner digital de tip DVB – T / DVB – C  si un slot pentru cartela inteligenta CI+ care va ajuta sa receptionati transmisiuni TV digitale sau HD fara a mai avea nevoie de un decodor separat .

De acum veti putea viziona continutul dvs preferat direct dupa un stick sau un hdd extern cu ajutorul player-ului multimedia si a portuluui USB din dotarea televizorui . Ca si conexiuni , televizorul dispune de :  o iesire audio RCA , o intrare PC , o intrare USB 2.0 ,  o intrare scart , un minijack casti , porturi Hdmi si un port pretru cartela inteligenta .

Acest model de televizor este compatibil cu suportul de perete VEsa care se monteaza simplu si rapid . Modelul 2488 are o putere consumata de 31w , este de culoare neagra , are o greutate de 4.5 kg  , face parte  din clasa energetica b si are un pret de aproximativ de  1.300 LEI.

Pretul de azi 19.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Arielli, Televizoare