REVIEW – TCL 32DS520 – Un TV la un pret de TOP !

Salut! In review-ul zilei vorbim despre un produs ce are un pret excelent, dar si specificatii de top. Aflati toate caracteristicile importante pe care le detine, locul de unde poate fi cumparat la promotie, dar nu numai!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest   model de televizor TLC 32DS520 m-a facut sa nu stau  pe ganduri si sa il cumpar.Vine echipat cu un ecran de 32 ” si  este plin de funcții inteligente. Mi se pare foarte tare cranul Full HD care este perfect susținut cu un sunet surround de înaltă calitate cu tehnologia Dolby Digital Plus. Indiferent dacă vizionați filme, emisiuni TV sau videoclipuri online, vă puteți bucura de un sunet consistent, cu textura bogată, de la două difuzoare puternice, cu ieșire de 2 × 5W (2 × 10W pentru muzică). care optimizează imaginea și sunetul pentru a  oferi atmosfera reala.

Ce este foarte marfa la acet televizor pe care l-am achizitionat sunt aracteristicile cheie ale televizorului TCL 32DS520 : Smart TV,Tunerele DVB-S2 / C / T2 (inclusiv HEVC / H.265),Funcții inteligente, alimentate de un procesor cu 2 nuclee,Streaming din rețeaua locală prin DLNA,Un player USB cu suport de format mare,Conexiune de rețea WiFi.Pot spune ca este un televizor inteligent modern.

Review TCL 32DS520

Am test si va pot spune ca va puteți bucura de serviciile web din confortul canapelei dvs. și puteți descărca aplicațiile preferate direct pe televizor. Doar un singur clic și vă puteți bucura de toate aplicațiile fără a vă ține ochii de pe televizor. Interfața oferă o căutare îmbunătățită și acces rapid la aplicații populare . Televizorul este, de asemenea, echipat cu un tuner satelit, cablu și terestru cu suport pentru radiodifuziune HEVC.

Pret TCL 32DS520

Recomandarea noastra -> AICI!

Am descoperit butonand si Aplicația NScreen. Aplicația TCL nScreen este geniala si vă permite să utilizați telefonul smartphone sau tableta ca telecomandă Smart TV. E simplu. Conectați doar televizorul la telefonul smartphone sau tableta prin WiFi. De asemenea, puteți distribui conținuturi salvate de pe televizor prin intermediul aplicației .

In incheire pot sa va spun ca sunt incantat de un asa televizor  modern si pot sa va spun ca are un pret de 1681 de lei si il poteti gasi in exclusivitate in romania doar pe acest link pe care vi-l impartasesc si voua

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
TCL 32DS520
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare