REVIEW – Horizon 55HL9730U – Un super televizor!

Horizon 55HL9730U este numele produsului despre care vom vorbi in randurile ce urmeaza. Este vorba despre un televizor modern, unul ce vine in culoarea neagra si care impresioneaza cu un ecran LED de 140 cm in diagonala. Recomand modelul pentru spatii largi, acolo unde va arata perfect montat in perete si unde va atrage toate privirile. Totusi, daca doriti plasarea lui pe o comoda, o puteti face fara griji, deoarece modelul vine cu doua picioare ce asigura o buna stabilitate.

Pentru ca voi sa va bucurati de absolut orice tip de continut, acest TV a fost dotat si cu tehnologia Smart. Cu o simpla apasare a unui buton de telecomanda, va veti putea conecta la retea si sa va bucurati de continutul preferat din mediul online. Modelul vine cu aplicatii preinstalate precum: Youtube, Netflix, Facebook sau Flickr, dar si cu web browser-ul Opera.

Review  Horizon 55HL9730U

Pe langa toate acestea, trebuie sa stiti faptul ca Horizon 55HL9730U detine si toti conectorii de care puteti avea nevoie. Acestia sunst: LAN, WI-FI, intrare PC, intrari component si scart, iesire audio, porturi HDMI sau intrari USB.

Evident, capitolul la care sta ce mai bine acest super TV este cel video. Serialele, filmele sau emisiunile favorite vor fi redate la super rezolutia 4K Ultra HD! Asadar, datorita calitatii imaginilor, va veti simti parte din actiunea pe care o veti urmari!

Pret  Horizon 55HL9730U

Recomandarea noastra -> AICI!

Nici sunetul redat de dispozitiv nu dezamageste! Cele doua difuzoare au cate o iesire de 10 W, iar claritatea pe care o ofera este de exceptie. Asadar, veti avea parte de o experienta audiovizuala completa si de o buna calitate!

Daca faceti parte din categoria clientilor pretentiosi, ce pun accent pe calitate, atunci cu siguranta Horizon 55HL9730U este un model care vi se adreseaza. Oferta medie pentru el este de 3300 RON, insa un pret mult mai avantajos poate fi gasit in link-ul de mai jos.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 55HL9730U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare