REVIEW – Televizor LED Sharp 40CFG6022E pret si pareri!

Astazi va voi prezenta un televizor de o buna calitate, pe numele sau Sharp 40CFG6022E. Cumparatorii produsului i-au acordat o multime de note pozitive, iar din acest motiv va invit si pe voi sa-l descoperiti! Modelul are un aspect reusit, ceea ce il face potrivit pentru orice tip de camera, indiferent de modul in care aceasta este amenajata.

Recomand acest dispozitiv pentru dormitoare sau livinguri, pentru ca are un ecran ce masoara 102 centimetri in diagonala. Desi va arata bine montat in perete, aveti posibilitatea sa plasati televizorul si pe o suprafata plana. El vine cu doua picioare ce formeaza un suport de calitate, ce asigura o stabilitate de exceptie.

Cu Sharp 40CFG6022E, veti urmari continutul video dorit la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, adica una Full Hd. In plus, modelul ofera un contrast de 1000000 : 1, o luminozitate de 280 cd/mp, dar si un unghi de vizibilitate larg.

Review Sharp 40CFG6022E

Televizorul a fost dotat de altfel cu un sistem audio marca Harman Kardon. Acesta este de tip stereo, iar iesirea sa este de 20 W. In plus, sunetul va fi in permanenta imbunatatit de mai multe caracteristici superioare, asta pentru o calitate cat mai buna.

Vreau sa stiti faptul ca acest model este de altfel un Smart TV de o calitate buna. Va ofera acces rapid si usor la continutul preferat din mediul online, iar conectarea la internet se face prin Wi-Fi sau LAN. Modelul vine in plus si cu conectori ce va permit redarea de continut de pe orice sursa externa, printre cei mai importanti fiind intrarile USB sau porturile HDMI.

Pret Sharp 40CFG6022E

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va doriti un TV de calitate, ce ofera caracteristici de top, atunci Sharp 40CFG6022E este o alegere potrivita. El are un pret mediu de 1700 RON, insa eu l-am gasit la o reducere substantiala, ce poate fi vazuta cu un click pe butonul de mai jos!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp 40CFG6022E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare