REVIEW – Sony 49XF7077 – Pret, impresii si caracteristici!

Va invit azi sa descoperim impreuna cele mai importante detalii despre televizorul Sony 49XF7077. Acesta este unul de tip Smart, iar asta inseamna ca veti avea nu doar un televizor, ci si un centru de divertisment. Conectarea la internet se face dupa bunul plac: prin LAN sau Wi-Fi.

Recomand modelul pentru spatii medii/mari. El vine cu un ecran LED ce are o diagonala de 123 centimetri. Culoarea sa este cea argintie, avand asadar un design modern, dar si elegant. Modelul este dotat si cu un suport stabil, ce va permite plasarea lui pe o comoda sau in biblioteca.

Review Sony 49XF7077

4K Ultra HD este rezolutia la care Sony 49XF7077 reda imaginile. Practic, veti avea parte de continutul dorit afisat intr-un mod clar, cu culori vii si naturale, un contrast puternic si nuante de negru bune. Acest lucru nu este de mirare insa, deoarece dispozitivul foloseste multe caracteristici superioare de imagine.

Acelasi lucru se poate spune si despre sunet. El are o putere de 2 x 10 W, fiind suficienta pentru categoria din care TV-ul face parte. In concluzie, va veti bucura de o experienta audivizuala completa si de o buna calitate.

Pret Sony 49XF7077

Recomandarea noastra -> AICI!

Veti putea de altfel sa conectati si surse externe: USB, hard extern, telefon, laptop si nu numai. Acest lucru va fi posibil datorita urmatorilor conectori: Bluetooth, Slot CI+, 3 intrari USB, iesire audio digitala, intrare component, intrare video, minijack casti si 3 porturi HDMI.

Pe langa toate astea, modelul detine si urmatoarele optiuni speciale: web browser, multiple aplicatii, timer pentru oprire/pornire, teletext, sistem de operare Linux si nu numai.

In opinia mea, pretul la care poate fi gasit Sony 49XF7077, anume de 4300 RON, este unul corect raportat la performante. Eu nu m-am dat batut insa si am reusit sa gasesc exact acelasi model la un pret irezistibil, pe care va invit sa-l descoperiti singuri!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 49XF7077
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare