REVIEW – Samsung RB41J7235SR/EF – Pret si pareri !

Daca nu ati fost impresionati de oferta de anul trecut a acestui produs va pot spune ca anul acesta, noul model face parte dintr-o oferta imbatabila, care nu trebuie sa o ratati. Oferta o veti descoperi in acest articol.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca Samsung RB41J7235SR/EF este o combina frigorifica foarte interesanta, iar pe langa asta este si foarte incapatoare, eficienta si energetic si la cat de bine raceste, si este o combina frigorifica foarte buna.

Review Samsung RB41J7235SR/EF

La interiorul partii de frigider, Samsung RB41J7235SR/EF are 4 rafturi, dintre care un raft special de metal, pentru sticle – sticlele se tin culcate pe el si nu iau foarte mult spatiu in inaltime, si pe langa asta nu se rostogolesc, fiind tinute bine de catre raft. Avand acest raft in frigider, nu irositi spatiu valoros punand sticlele pe rafturile de sticla. Celelalte rafturi sunt din sticla foarte rezistenta, puteti sa incarcati frigiderul foarte mult si nu se vor sparge. Sub rafturi sunt doua lazi mari, cat frigiderul de adanci si de late, pentru fructe si legume. Avand doua lazi, puteti sa puneti produse diferite in ele, si sa nu le amestecati, fiind mai usor sa le gasiti cand e frigiderul plin. Pe usa, in partea de sus, sunt 3 rafturi – unul foarte mic, pentru oua, si doua pentru sticle mici, borcane, ciocolata, si ce mai puteti lasa acolo. Sub aceste rafturi mai este unul, mai rezistent si mai incapator, pentru sticlele mari.

Congelatorul Samsung RB41J7235SR/EF este foarte mare, cam 3 sferturi din cat este frigiderul, si are 3 lazi ce-i impart spatiul in mod egal. In lazile din frigider puteti pune foarte multe lucruri, fiind destul de incapatoare pentru orice nevoie de congelare aveti.

Pret Samsung RB41J7235SR/EF

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret foarte bun.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 22.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung RB41J7235SR/EF 
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice