REVIEW – Frigider Heinner HF-100A+

Vreau sa va prezint un frigider cu functii de baza creat pentru cei care au nevoie sa pastreze in siguranta la rece alimentele . Heinner HF-100A+. Daca va intereseaza sa gasiti un frigider la pret convenabil insa beneficiind totodata de preformantele ultimelor generatii va sugeram frigiderul Heinner HF-100A+ pentru spatii reduse acest model este ideal .

Heinner HF-100A+

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Brandul poate reprezenta un aspect mai mult sau mai putin important insa noi cautam sa multumim pe toata lumea de aceea va recomandam produsul acesta, cumparatorii au fost multumiti de acest produs cel putin asta s-a vazut in ratingul general . Un numar impresionant al utilizatorilor acestui frigider i-au oferit un scor maxim.

Produsul include un compartiment special pentru legume/fructe, volumul brut total fiind de 102 l ceea ce confera un spatiu adecvat unei persoane care locuieste singura . Este potrivit pentru depozitarea unor cantitati mici de alimente acesta permitand pastrarea alimentelor fara condens sau gheata ,a fost incadrat in clasa climatica N-ST producand un zgomot redus de numai 43 dB si asigura in cazul unei pene de current electric autonomia de 12 ore in care produsele dumneavoastra vor fii pastrate in siguranta.

Review Heinner HF-100A+

Spre deosebire de modelele cu doua usi acest model poate sa ne confere mai mult spatiu in casa datorita marimii, totodata a fost creat pentru o intretinere usoara.

Frigiderul Heinner HF-100A+ cu o singura usa este bine venit in casa dumneavoastra datorita spatiului mic pe care il ocupa , avand dimensiunile de 83.9 x 49.4 x 49.4 cm . Pentru demensiunile acestuia este destul de spatios in interior avand un volum net total de 100 l . Mai putem spune ca in interior se gaseste o iluminare clasica cu un termostat reglabil .

Pe langa tot ce am enumerat mai sus frigiderul dispune si de 2 rafturi unde ne putem depozita alimentele in deplina siguranta. Pe usa cu deschidere standard regasim si suportul de oua dar cel pentru sticle .

Pret Heinner HF-100A+

Recomandarea noastra -> AICI!

Noi recomandam frigiderul Heinner-100A+ datorita spatiului mic pe care il ocupa designului special creat prentru o ingrijire mai usoara , cu un consum mic si un spatiu numai bun pentru cineva care vrea sa isi pastreze cateva alimente mereu proaspete.

Suntem sigur ca acest produs poate satisface nevoile oricarui utilizator ! Noi am cautat acest produs si la alte magazine si a fost gasit la pretul de aproximativ 1000 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Heinner HF-100A+
Stele acordate
51star1star1star1star1star