REVIEW – Samsung GQ49Q87TGTXZG – un pret foarte interesant !

Buna ziua, dragi prieteni! Nu stiu ce ati facut voi in ultima perioada, insa eu am testat produsul Samsung GQ49Q87TGTXZG! Este un model de top, dotat cu caractersitici foarte utile!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am fost surprins sa aflu ca există un Personal Video Recorder (PVR) integrat . Pentru a inregistra emisiuniile tv sau serialele tv pe stick-uri USB și hard disk-urilor USB.Aceasta functie se gaseste in meniul televizorului sub numele de Timeshift aceasta descrie o funcție în care programul TV curent este înregistrat de televizor.

Review Samsung GQ49Q87TGTXZG

Vizualizatorul poate folosi apoi funcții precum „pauză” sau „derulare rapidă” pentru a întrerupe programul sau a sări peste reclame
Pot sa va spun ca pe langa multitudinea de functii ale televizorului am mai gasit si functia PQI.Televizorul cu dublu tuner( 2 x DVB-T2 / C / S2 ) permite afișarea programului de televiziune, precum și înregistrarea paralelă pe un stick USB sau pe un hard disk. Modelul are următoarele conexiuni : 4 conexiuni HDMI, fără intrare componentă x (YPbPr). Cu modulul WLAN integrat , televizorul poate fi conectat direct la rețeaua de acasă fără fir.

Pret Samsung GQ49Q87TGTXZG

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un Samsung GQ49Q87TGTXZG foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 8000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung GQ49Q87TGTXZG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare