Televizor LED Smart Panasonic TX-50DX700E, 126 cm, Un univers 4K !

Salut , in articolul de astazi va voi prezenta un model de televizor de la Panasonic si anume Televizorul LED Smart Panasonic , 126 cm TX-50DX700E , va ofera o experienta uimitoare 4K datorita imaginilor vibrante , foarte clare si a sistemului de operare Firefox OS.

lc-32che4041-677x316_c-677x316_c-6-677x316_c-2-677x316_c

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ultra HD 4K asigura o rezolutie cam de 4 ori mai mare fata de o rezolutie HD , ceea ce inseamna ca la rezolutia de 3840 X 2160 imaginile sunt atat de detaliate si de impecabile incat veti avea impresia ca va uitati pe fereastra. Puternicul procesor Quad Core Pro , precum luminozitatea si panourile cu o paleta mare de culori va atrag cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K.

Aveti acces rapid la continutul dumneavoastra preferat cu noul ecran principal bazat pe sistemul de operare Firefox OS.

Acest televizor poate reda culori cu o precizie absoluta intr-un spectru mai larg. Utilizand noua tehnologie Wide Colour Phosphor care este capabila sa reproduca o gama de culori , indeplineste peste 90% din standardele DCI. Televizoarele echipate cu Wide Colour Spectrum va ofera o paleta de culori , in tonalitati subtile si nuantate ,spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD.

Review Panasonic TX-50DX700E

Tuner Quattro va ajuta sa receptionati continut prin satelit , cablu si tv IP pe langa transmisia terestra digitala cu ajutorul tunerelor inovatoare integrate.
Piedestalul este reglabil , si este construit pentru a se adapta la diverse stiluri de viata , aducand flexibilitatea . Un design modern cu forme simple si elegante , construite din metal si apoi finisate care scot in evidenta rafinamentul uimitor .

Un sistem audio care poate reda un sunet captivant si destul de puternic datorita celor doua difuzoare stereo , cu o putere de 20 w si a tehnologiei VR-AUDIO true Surround . Chiar si la un volum mai mare , sunetul ramene clar , fara distorsiuni prea mari pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de un sunet de calitate.

Pret Panasonic TX-50DX700E

Recomandarea noastra -> AICI!

Frumusetea acestui televizor iese in evidenta foarte usor datorita designului subtire . Televizorul este dotat cu un set de caracteristici foarte puternice ce vizeaza in mod direct claritatea imaginii. O experienta 4K HDR este cam tot ce ne-am putea dori de la un televizor in momentul de fata .

Pretul televizorului este de 5.500 lei.

 

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Panasonic, Televizoare