REVIEW – SAMSUNG 65Q80R cel mai bun pret

Ieri dragi prieteni am avut ocazia sa testez acest produs, iar azi mi-am propus ca in acest review sa va prezint informatii utile despre el, ce prêt  are, dar si ce opinii si-au facut cei care deja l-au cumparat!

Prim data cand l-am scos din cutie si l-am pornit am zis wow .      Imaginile 4K UHD și HDR sunt afișate optim pe Samsung QLED 4K 65Q80R.

Acesta am observant ca este un televizor QLED de 65 inch. Ce mai impresionat este la televizor este ca l oferă o calitate superioară a imaginii, datorită luminii de fundal care are un volum de culoare de 100% și a procesorului Quantum 4k care mi se pare destul de putern puternic .

REVIEW SAMSUNG 65Q80R

Va recomand calduros sa vedeti cum functioneaza Filtrul Ultra Black Elite care vă împiedică să suferiți de lumină ambiantă.Am incercat sa  utilizez  televizorul in modul Ambient care este exceptional ca si imagine.Ce are extreme de interest si nu au celelalte modele de la concurenta este One Remote Control, care este, de asemenea, potrivita pentru controlul majorității perifericelor. Astfel puteti sa transmiteți la televizor prin WiFi, Bluetooth și Airplay 2. Binenteles ca au pastrast si functia Smart Hub  unde puteți găsi toate aplicațiile preferate, inclusiv Apple iTunes pentru impatimitii de apple.

PRET SAMSUNG 65Q80R

Recomandarea noastra -> AICI!

La final am ajuns la o concluzie si m-am hotart sa v-o impartasesc in aceasta postare. Produsul SAMSUNG 65Q80R  nu doar ca are o calitate superioara fata de concurenta dar are si un prêt de exceptie care este in jur de 14.000 de lei si il puteti gasi pe ac et link:

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 65Q80R
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare