REVIEW – Televizor QLED Smart Samsung, 163 cm, 65Q9F, 4K Ultra HD, Cinema la tine acasa!

Salutari prieteni. Astazi vom descoperi superbul Samsung 65Q9F care vine cu tehnologie QLED si ofera tehnologie avansata pentru imagini incredibile.. Cu o rezolutie Ultra HD / 4K va impresiona mult prin caracteristici superioare ale imaginii. Vom descoperi lucruri minunate despre acest televizor.

Descopera noua generatie de televizoare QLED de la Samsung. Modelul Samsung 65Q9F ofera un design deosebit de modern. Daca vorbim despre design, acest model arata perfect din toate unghiurile. Ramele sunt incredibil de subtiri. Pot sa va mai spun am descoperit frumusetea simplitatii dar s-a pastrat rafinamentul modern. Standul No-Gap se monteaza foarte bine pe perete si nu va ramane prea mult spatiu intre TV si perete. Va pot spune in mod sigur ca arata superb din toate unghiurile.

Partea smart al modelului este absolut minunata si ofera posibilitatea conectarii telefoanelor mobile cu usurinta, lucru care permite extinderea posibilitatii de a beneficia de super continut fara limite.

Review  Samsung 65Q9F

Veti descoperi tehnologia Q Colour care ofera o perspectiva diferita a imaginii, foarte apropiata de realitate, astfel incat culorile care sunt afisate sunt incredibil de reale, si in mod sigur vei multumit. Pot sa va spun ca Q Contrast Ultimate ofera o profunzime a contratului fata de alte televizoare. Aceasta caracteristica este una premium, si indiferent de cata lumina se afla in camera vei vedea foarte clar toate imaginile.

Tot continutul este analizat mai rapid si imaginea oferita va fi incredibil de bine redata care este perfect optimizata conform setarilor facute de tine. Q Engine este un motor de procesare al imaginilor de la Samsung si acum a devenit chiar mai puternic.

Te invit sa descoperi tehnologia Q HDR 2000. Vei savura toate secventele din film si nu te va dezamagi cand vei descoperi o multime de detalii ascunse in umbre care alta data nu le-ai observat pe alte televizoare.

Sa va spun despre sunet la acest televizor. Samsung 65Q9F ofera o iesire stereo de 2 x 20W cu tehnologie Dolby Digital Plus.

Alte caracteristici ale televizorului sunt dimensiunile de 1449.7 x 829.3 x 24.9 mm fara stand si respectiv 1449.7 x 862.5 x 306.4 mm cu stand. Puterea consumata este de 335 W si greutatea este de 30 kg.
Partea de conectare la internet se face prin WI-FI Integrat si de asemenea mai beneficiaza si de LAN, RF In, RS232C si bineinteles Slot CI+.

Este dotat cu 4 porturi HDMI si 3 porturi USB si o iesire audio optica. Pe partea de imagine acest televizor ofera o rezolutie Ultra HD / 4K cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli are o diagonala de 163 cm si ofera urmatoarele caracteristici de imagine:
Q Engine
PQI 3400
Q HDR 2000
Mega Contrast
Supreme UHD Dimming
Precision Black Ultimate
Contrast Enhancer
Auto Motion Plus
Film Mode
Natural Mode Support
Quantum Dot Color
10bit Support
Ultra black

Pret Samsung 65Q9F

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul Samsung 65Q9F este incredibil si se adreseaza celor mai pretentiosi dintre voi cei care doresc o imagine superba si foarte clara pe un ecran imens curbat de cea mai buna calitate. Pentru un pret de aproximativ 16.300 lei veti achizitiona acest model.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65Q9F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare