REVIEW – LG OLED48A13LA – Un televizor super slim

Bine v-am regasit, dragi cititori! LG OLED48A13LA  este numele dispozitivului pe care l-am testat de curand. Va propun sa cititi articolul, pentru ca veti afla toate detaliile despre el, dar si ce pret are!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impresionat ca nivelul de intrare A1 OLED de la LG este o nouă linie, concepută special pentru a crea o versiune de nivel inferior a televizoarelor inteligente OLED 4K de la LG, în mod normal premium. Și pentru a face acest lucru, LG a ajustat setul de caracteristici pentru a-l distinge mai bine de seturile mai scumpe precum OLED-urile LG C1 și G1.

REVIEW TELEVIZOR LG OLED48A13LA

Mi-a mai placut ca sunetul pe de altă parte, este o altă poveste. În loc de sunetul puternic, multicanal, pe care îl veți obține la modelele mai scumpe, LG A1 are doar difuzoare stereo încorporate și sunt relativ slabe cu doar 20 de wați de putere. Acesta este un set în care veți dori cu siguranță să completați cu una dintre cele mai bune bare de sunet .

Ceva interesant  selecția portului este, de asemenea, lovită. În loc de 4 porturi HDMI, A1 OLED primește doar trei. Este suficient pentru, să zicem, o cutie de cablu sau satelit, un player Blu-ray și o consolă de jocuri. Dar dacă ai două console de jocuri? Sau un stick de streaming Apple TV sau Roku pentru a accesa o aplicație sau o emisiune la care LG nu are acces? Așteptați-vă la mai multe lucruri de conectat și deconectat manual, acum că aveți un port mai puțin

PRET TELEVIZOR LG OLED48A13LA

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest produs este foarte interesant  si costa doar  3.900 lei.Dar  v-am facut o oferta mai bun pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare