REVIEW – Samsung 55Q700T – 4K la un pret de TOP !

Ultimul produs pe care am avut ocazia sa-l testez este Samsung 55Q700T. Asadar, am revenit cu un review in care vi-l voi prezenta pe larg. Sa incepem!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun despre acest televizor ca este “televizorul de maine”.cu acest televizor de la Samsung Intri intr-o noua lume a rezolutiei, care aduce o noua dimensiune a realitatii in living-ul tau, pe un ecran mai mare. Simte puterea fiecarui cadru cu 33 de milioane de pixeli la o claritate superioara, cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia 4K.

Review Samsung 55Q700T


Am fost surpins sa aflu ca acest televizor are Acces de la distantaTerminand munca de la birou acasa, pe televizorul meu. Accesul la distanta iti permite sa redai wireless ecranul computerului pe ecranul TV. Poti chiar sa deschizi computerul de la birou pentru a accesa fisiere sau pentru a lucra la documente folosind Microsoft Office 365 – toate din confortul canapelei.

Pret Samsung 55Q700T

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung 55Q700T foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 14000 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55Q700T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare