Televizor LED Vision Touch, 80 cm, VTTV A3201, HD – 3 ani garantie!

Buna tuturor , in articolul de astazi va prezint un televizor cu o diagonala de 80 cm  , un ecran de tip LED si  un design foarte subtire. Este vorba de modelul VTTV A3201 de la Vision Touch care va ofera o calitate a  imaginii LED HD , functii avansate de procesare a imaginii  si 3 ani garantie  .

Diagonala de 80 de cm este ideala pentru a fi amplasata in orice camera din locuinta dumneavoastra . Are o dimensiune potrivita pentru livign cat si pentru dormitor iar design ul foarte compact si piciorul sau detasabil ofera posibilitatea de a fi montat pe orice perete al camerei .

televizor-led-vision-touch-80-cm-vttv-a3201-hd

 

De acum , puteti vizualiza continut si dupa un stick sau un hdd extern , pe diagonala televizorului cu ajutorul Player-ului USB integrat si a portului USB .

Dispune si de o conexiune HDMI cu ajutorul careia veti putea conecta toate sursele digitale de semnal . De asemenea puteti conecta Pc-ul sau Laptop-ul prin portul PC si sa va bucurati de programele dvs favorite si de un divertisment multimedia care nu are limite .

Tunerul digital si slot-ul CI+ pentru cartela inteligenta va ajuta sa receptionati canale TV digitale  fara a mai avea nevoie de un decodor extern . In acest mod , scapati de cablurile inestetice , de a doua telecomanda a decodorului , de o taxa suplimentara platita furnizorului de cablu si  nu in ultimul rand veti face o economie la factura de elergie electrica .

Televizorul vine echipat cu un sistem audio NICAM Stereo  de 8 w , capabil sa va ofere o buna calitate a sunetului chiar si la un volum ceva mai mare .  Ecranul televizorului are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli , adica este una HD , are o lumonozitate de 250 cd/mp , un timp de raspuns foarte bn de 6.5 ms , si un unghi de vizibilitate de 170 grade .

Televizorul Vision Touch VTTV A3201 are un consum de 56 w , este de culoare neagra si are un pret de aproximativ 1.000 lei .

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Vision