REVIEW – Samsung 49LS01TB – Un produs elegant la bani putini!

Daca vreti sa aflati totul despre Samsung 49LS01TB, atunci va recomand sa cititi in intregime review-ul. Va voi dezvalui la sfarsit si care este cel mai bun pret pentru el!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Despre acest produs va pot spune ca are un design unic si foarte luxos. Cadrul TV este fabricat din plastic dur și are partea superioară și inferioară plană. Acest lucru face ca designul să arate ca o literă I din lateral. Acest lucru explică de ce televizorul se numește Serif. Blatul plat oferă spațiu pentru rame foto, plante sau alte accesorii. Inteligent, pentru că în acest fel, televizorul devine într-adevăr o parte a mobilierului dvs. Suporturile metalice pentru picioare sunt subțiri, dar rezistente. Ori de câte ori stau pe un scaun sau canapea, aceste suporturi metalice pentru picioare asigură o înălțime de vizionare plăcută.

Acest model a fost conceput unic, de aceea Frații Bouroullec au schimbat designul original al telecomenzii One în câteva moduri subtile. Această telecomandă este albă și are un design mai elegant. Numărul mic de butoane este foarte clar și răcoritor. Din păcate, siglele serviciilor video precum Rakuten TV și Amazon Prime Video reduc designul minimalist. Puteți apela asistentul de vorbire Bixby cu butonul microfon. Deși această funcție nu acceptă olandeză (încă), procesează foarte eficient comenzile în limba engleză.

 

Review Samsung 49LS01TB

Daca nu stiati,va pot spune ca in trecut, alegerea dintre un Serif sau un alt televizor în aceeași gamă de prețuri era echivalentă cu o alegere între design sau calitate a imaginii. Din fericire, calitatea imaginii din seria 2019 s-a îmbunătățit considerabil. Datorită suportului 4K și a ecranului QLED, televizorul oferă imagini clare și clare. Contrastul și adâncimea de culoare ale altor televizoare QLED din această gamă de prețuri, cum ar fi Q70R, sunt puțin mai bune. Acest lucru se datorează parțial faptului că aceste televizoare au o gamă completă de iluminare de fundal.

 

Pret Samsung 49LS01TB

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Dar cu toate acestea, cred ca este timpul sa vorbim despre pret. Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 6.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care v-am lasat-o atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 49LS01TB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare