REVIEW – LG 50NANO793NE -Un produs uimitor cu caracteristici uimitoare!

De curand am avut ocazia sa testez modelul de fata, iar azi mi-am propus sa vi-l prezint. In review descoperiti caracteristicile lui, cel mai bun pret al pietei si nu numai!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dupa parerea mea, Televizoarele Nanocell sunt relativ high-end și pot fi scumpe, dar gama 796 nu este. A fost lansat pentru Black Friday și are un preț mai apropiat de unele dintre cele mai ieftine game. Asta înseamnă că 50NANO793NE de 50 de inci este doar o nanocelulă sau poate să le potrivească cu calitatea sa? Acestea sunt impresiile noastre bazate pe tehnologie și experiența noastră de ani de zile în testarea televizoarelor LG.

Am ramas impresionat ca avem pe acest televizor suport pentru Apple AirPlay 2, acest televizor LG de 49 inch vă permite să transmiteți fără efort de pe dispozitivul Apple. Și mai bine, suportul pentru aplicația TV Apple înseamnă că vă puteți bucura de conținutul HDR 4K Apple – cu Dolby Atmos și Vision de calitate. Asistența pentru HomeKit Apple face ca acest LG să fie extrem de compatibil cu întregul sistem Apple.

 

Review LG 50NANO793NE

Inca o chestie care mi-a placut este Freeview cu care găsiți programe de la BBC iPlayer, ITV Hub, All4 și Demand 5 care stau alături de peste 60 de canale TV și până la 15 canale HD. Pur și simplu derulați înapoi în ghidul dvs. TV pentru a viziona emisiunile care le-ati pierdut in ultimele 7 zile. Doar asigurați-vă că televizorul dvs. este conectat la Internet.

 

Pret LG 50NANO793NE

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs este in jur de 4.500 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care nu vreti sa o refuzati.
Oferta completa este afisata chiar pe aceasta pagina intr-un link.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 50NANO793NE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare