REVIEW – LG 65NANO753PA

Daca sunteti interesati de acest produs, atunci va recomand calduros sa cititi integral articolul urmator. LG 65NANO753PA este dispozitivul pe care l-am testat pentru voi, iar acum va voi oferi informatii cat mai diverse despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impresionat ca funcția Pure Colors oferă televizoarelor LG 65NANO753PA o imagine uimitoare la rezoluție 4K reală. Cu aproximativ 8 milioane de pixeli, un televizor 4K adevărat oferă o imagine vizibil mai clară și mai detaliată decât un televizor HD standard. Cu televizoarele LG 65NANO753PA, rezoluția reală 4K este completată de tehnologia NanoCell pentru a vă bucura de 4K, care depășește standardele internaționale.

Review LG 65NANO753PA

Pot sa va spun ca televizorul LG 65NANO753PA folosește nanoparticule, tehnologia noastră unică Nano, pentru a filtra și a îmbunătăți culorile, eliminând interferențele de la lungimile de undă RGB. Aceasta înseamnă că doar culorile pure și precise pot fi afișate pe ecran. Rezultatul este o imagine mai vie, mai realistă, care va da viață conținutului pe care îl vizionați.

Altceva interesant  duncția Pure Colors și o serie de tehnologii de ultimă oră aduc cinema în casă cu televizorul LG NanoCell. HDR îmbunătățit, tehnologiile Dolby îmbunătățite și modul cinema proaspăt din studio oferă o experiență cu adevărat cinematografică.

Pret LG 65NANO753PA

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest produs este super interesant si bun.Si costa 5.000 lei.Dar noi avem o oferta mai buna jos.!Multumim!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare