REVIEW – LG 65QNED913PA – Un televizor la super pret

Bine v-am regasit, prieteni! Postarea de azi este dedicata unui super produs ce ne incanta cu functii de ultima generatie. Asadar, cititi mai jos detalii importante despre el, dar si ce parere au cei care deja l-au cumparat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impreionat ca Mini LED-ul LG QNED reprezintă începutul unei noi ere pentru televizoarele LCD. Ecranul de pionierat combină un panou mini LED cu tehnologia Quantum Dot NanoCell pentru a oferi o experiență TV complet nouă. Acesta este punctul culminant al televizorului LCD.

Review LG 65QNED913PA

 

Pot sa va spun ca LG QNED mini LED duce televizorul LCD către o nouă eră. Luminozitatea îmbunătățită, negrul aproape perfect și culorile strălucitoare sunt prezentate pe un ecran extrem de mare. Acest lucru marchează un salt uriaș în evoluția televizoarelor LCD.

Hai sa va spun ca Aproximativ 30.000 de mini LED-uri oferă imagini mai luminoase și mai clare, în timp ce aproape 2.500 de zone unice de estompare asigură controlul precis al luminii de fundal și un raport de contrast foarte ridicat. Rezultatul este un nivel mai mare de detalii și o reproducere color mai precisă decât televizoarele LCD convenționale.

Pret LG 65QNED913PA

Recomandarea noastra -> AICI!

Avem un produs foarte interesant. Acesta costa in jur de 9.000 lei dar vam facut o oferta mai buna jos! Va Multumim!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare