REVIEW – Televizor LG 32LQ63006LA

Am testat in urma cu doar o zi 32LQ63006LA, un produs modern, pe care vi-l voi prezenta in randurile urmatoare. Pe langa caracteristici, va voi dezvalui si care este un pret bun al acestuia de pe piata!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impresionat ca impreauna cu LG 32LQ63006LA (2022) + Soundbar, primești un televizor Full HD compact, negru, cu soundbar. Televizorul este potrivit pentru spații mici, cum ar fi un dormitor sau o bucătărie, datorită dimensiunii mici de 32 de inchi.

REVIEW – Televizor LG 32LQ63006LA

Mi-a mai placut ca cu platforma inteligentă webOS, puteți viziona tot conținutul online preferat prin aplicații precum Netflix, Amazon Prime și Disney+. De asemenea, puteți comuta cu ușurință între canalele de televiziune în direct. Datorită funcției AirPlay, puteți transmite conținut online de pe iPhone sau iPad direct la televizor. Televizorul are 1 intrare HDMI, pe care o puteți folosi pentru a vă conecta de exemplu bara de sunet sau consola.

Va recomand sa conectați LG DSP2 la televizor și bucurați-vă de un sunet mai complet și mai realist cu emisiunile TV sau filmele dvs. preferate. Ai terminat să te uiți la televizor? Puteți transmite fără fir melodiile preferate către bara de sunet prin Bluetooth. Dacă aveți melodiile preferate pe o unitate flash USB, o puteți pune în portul USB al barei de sunet. În acest fel, vă puteți bucura de colecția dvs. de muzică offline. Bara are atât un cablu HDMI, cât și un cablu optic pentru a-l conecta la televizor. Cablul optic este inclus implicit.

PRET – Televizor LG 32LQ63006LA

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproape 1.400 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare