REVIEW – LG 75NANO813PA – Tehnologie NANO la alt nivel

Overview

  • Brand: LG

Salutari, prieteni! Acest produs este unul de top, ce are un raport pret/calitate excelent. Am hotarat sa-i dedic un articol in care vi-l voi prezenta pe larg. LG 75NANO813PA este modelul pe care l-am testat in ultima perioada si va pot spune ca face parte din gama de top a producatorului ce garanteza ca ofera o experienta de vizualizare captivanta si unica datorita tehnologiei Nano Cell. Haideti sa aflam despre ce este vorba.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mai intai doresc sa vorbim despre design-ul acestui model ce este unul elegant si modern, cu un aspect minimalist, ecran subtire si o diagonala generoasa de 191 cm. Va pot spune ca se potriveste perfect cu orice design iar suportul este unul solid

Review LG 75NANO813PA

Ca si claritate va pot spune ca modelul are o rezolutie 4K Ultra HD ceea ce inseamna ca reda imaginea cu o claritate de 4 ori mai mare decat in cazul televizoarelor conventionale, care dupa parerea mea este un mare avantaj. Fiind un SMART TV, sistemul de operare este unul usor de folosit si destul de intuitiv, avand aplicatiile precum Netflix sau Youtube la un buton distanta. Ca si parere persoanala va pot spune ca ma fost destul de incantat de LG 75NANO813PA si l-am si recomandat prietenilor mei mai ales celor care doresc sa isi vada seria de film preferata intr-o experienta captivanta si realista.

Pret LG 75NANO813PA

Recomandarea noastra -> AICI!

E clar la incheiere ca este vorba de un produs foarte bun .Pretul este in jur de 7000 lei dar noi am cautat o oferta speciala penru tine pe care o gasesti mai jos.Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare