REVIEW – LG 65UP80003LR

Overview

  • Brand: LG

Bine v-am gasit, prieteni! Azi descoperim produsu LG 65UP80003LR, un model de top, care incanta cu caracteristici de ultima generatie. In articolul acesta veti afla si ce opinii au cei care deja l-au achizitionat. Spor la cumparaturi!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut  foarte mult ca televizorul LG 65UP80003LR va depăși toate așteptările dumneavoastră. Bucurați-vă de o calitate realistă a imaginii și culori vii cu o rezoluție de patru ori mai mare decât Full HD. Adu cinema acasă. FILMMAKER MODE TM și HDR vă vor oferi o experiență de vizionare TV mai captivantă. Conectați-vă la platformele de streaming preferate și obțineți acces la conținutul preferat.

Review LG 65UP80003LR

Hai sa va mai spun ca FILMMAKER MODE TM dezactivează netezirea mișcării, menținând în același timp raportul de aspect, culorile și rata de cadre originale. Datorită acestui fapt, viziunea originală a regizorului este păstrată exact și vă puteți bucura de film așa cum a fost intenționat.

Altceva interesant  datorită funcției Active HDR, televizorul LG UHD oferă culori vibrante și detalii precise. Bucurați-vă de filmele preferate la calitate originală datorită formatelor HDR acceptate, inclusiv HDR10 și HLG.

Pret LG 65UP80003LR

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra este ca avem un produs bun si interesant.Acesta cos aproximativ 4.400 lei.Dar daca apasati pe linkul de mai jos o sa aveti o oferta mai buna!Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare