REVIEW – LG 55NANO753PR

Salutare! In postarea de azi vom afla totul depsre un produs pe care am avut ocazia sa-l testez pentru voi. El poate fi cumparat la un pret foarte bun si este foarte apreciat printre clienti, dupa cum veti putea vedea!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

REVIEW – LG 55NANO753PR

Pot sa va spun ca LG NANO75 2021 este un televizor NanoCell 4k entry-level. Rulează cea mai recentă versiune a interfeței webOS a LG, care are o selecție uriașă de aplicații. Este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, de la 43 inch la 86 inch. Am testat modelul de 65 de inchi, care are un panou asemănător IPS, dar ne așteptăm ca modelele de 50 de inchi și 70 de inchi să aibă panouri VA, iar modelul de 86 de inchi este ceva mai avansat

Alta chestia car m-a impresionat este ca modelele cu panouri tip IPS au unghiuri largi de vizualizare, dar contrast redus. Din păcate, nu este foarte luminos, nu poate afișa o gamă largă de culori și nu are o caracteristică locală de estompare. Nici nu este foarte bogat în funcții, deoarece poate elimina doar tremuratul din anumite surse și nu acceptă nicio caracteristică avansată de joc, cum ar fi rate de reîmprospătare variabile sau HDMI 2.1.

O alta chestie interesanta este ca LG NANO75 este un televizor ok pentru majoritatea utilizărilor. Este decent pentru a viziona sport sau emisiuni TV în timpul zilei datorită unghiurilor largi de vizualizare și are un lag de intrare scăzut pentru jocuri. Din păcate, nu este o alegere bună pentru o cameră întunecată pentru vizionarea de filme, deoarece are un contrast scăzut, nu are întuneric local și o uniformitate necorespunzătoare a negru.

PRET – LG 55NANO753PR

Recomandarea noastra -> AICI!
In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 3.300 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!
Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare