REVIEW – LG 50NANO863PA

LG 50NANO863PA este un produs cu care am avut contat chiar in urma cu trei zile. Am revenit cu o postare asadar in care va voi dezvalui caracteristicile lui, dar si care este un pret bun de pe piata din Romania.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun ca tehnologia Culori Pure este uimitoare în asociere cu 4K real oferit de televizorul NanoCell. Cu circa 8 milioane de pixeli, televizorul 4K real oferă o imagine evident mai clară și mai detaliată decât televizorul HD standard. În cazul televizorului NanoCell, rezoluția 4K este completată de tehnologia NanoCell, pentru o experiență 4K care depășește cerințele standardelor internaționale.

Review LG 50NANO863PA

M-a impresionat ca televizorul NanoCell LG utilizează nanoparticule, tehnologia noastră Nano distinctivă, pentru a filtra și a optimiza culorile, eliminând impuritățile de pe lungimile de undă RGB. Aceasta înseamnă că pe ecran vor fi afișate numai culori pure și clare. Rezultatul este o imagine mai intensă și mai realistă, prin care conținuturile prind viață.

Ceva interesant este ca spațiile întunecate nu sunt o problemă pentru televizorul NanoCell LG. Cu Full Array Dimming, NanoCell controlează cu precizie unități de retro-iluminare LED individuale. Acest lucru determină un negru mai intens și pătrundere minimă a luminii în spațiile întunecate, pentru un contrast îmbunătățit și o imagine mai detaliată.

Pret LG 50NANO863PA

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs puteti sa il gasiti in jur de 4.800 lei. Dar noi vam facut o oferta mai buna jos! Multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare