REVIEW – LG 86QNED993PB – Televizor la rezoluție ultra-înaltă 8K și 4K

Salutare tuturor! In postarea de azi descoperim impreuna prudusul LG 86QNED993PB. Ca de fiecare data va voi prezenta detalii esentiale despre el, dar si ce parere au cei care deja au avut ocazia sa-l cumpere.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ceva interesant este ca modelele din acest an vor fi disponibile la rezoluție ultra-înaltă 8K și 4K . Modelele de la 65 la 86 inci au fost pregătite pentru clienți . Televizoarele LG QNED Mini LED sunt echipate cu iluminare din spate LED, care este mai mică decât alte televizoare cu o diagonală similară. Ca urmare, a fost posibilă creșterea numărului de zone de golire, permițând reproducerea precisă a celor mai mici detalii, chiar și în televizoare cu o diagonală mai mare a ecranului.

Review LG 86QNED993PB

M-a impresionat ca de exemplu, un ecran TV 8K de 86 inchi ( modelul 86QNED99 ) este iluminat de aproximativ 30.000 de LED-uri , care sunt grupate în aproximativ 2.500 de zone de golire . Contrastul rezultat este astfel de 10 ori mai maredecât televizoarele LCD convenționale . Negrule mai profunde și detaliile mai clare în zonele întunecate măresc senzația de profunzime și fac ca imaginea să pară mai realistă.

Pot sa va spun ca pentru a profita de oferta promoțională de pe LG.com , trebuie să vă înregistrați online – la LG Advisor – pentru a cumpăra în prealabil televizorul LG QNED Mini LED. După ce primiți confirmarea disponibilității televizorului, este suficient să plătiți achiziția pe site-ul LG.com, iar după ce televizorul a fost livrat, înregistrați produsul pe zoneLG.pl . Căștile LG Ultrabook gram 14 sau LG TONE Free vor ajunge prin curier. Oferta promoțională este valabilă până pe 29 august 2021.

Pret LG 86QNED993PB

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie avem un prosus bun si interesant. Acesta costa aproximativ 34.000 lei!Dar noi vam facut o oferta mai bun sub! Multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare