REVIEW – LG 43NANO793PB – UHD de top 4K

Nu de mult am avut placerea sa interactionez cu LG 43NANO793PB, un produs ce are review-uri bune in randul cumparatorilor, dar si un pret foarte bun! Modelul este un 4K Ultra HD ce garanteaza o experienta de vizualizare iesita din comun si vin la pachet cu functii si tehnologii marca LG ce cu siguranta te vor impresiona. Hai sa vedem despre ce este vorba.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand pot spune ca mi-a placut design-ul acestui model ce se potriveste perfect cu orice design de camera, este subtire si conceput din elemente calitative. Suportul modelului LG 43NANO793PB este unul solid ce iti garanteaza ca nu va ceda atunci cand pisica ta se va intalnii cu TV pe comoda din living.

Review LG 43NANO793PB

Ca si tehnologii, va pot vorbi despre thnologia de Nano Cell ce vine cu un numar de 8 milioane de pixeli iar tehnologia Color pure asigura o experienta de vizualizare excelenta. Rezolutia este Ultra HD 4K ceea ce te va impresiona cu siguranta atunci cand vrei sa vezi fiecare detaliu al seriei tale preferate de film.

O alta tehnologie uimitoare este HDR 10 Pro ce regleaza luminositatea pentru a face din culori, o realitate gata sa o atingi.

Parerea mea este ca daca esti in cautarea unui televizor de top aceasta este garantia ca LG LG 43NANO793PB este alegerea potrivita..

Pret LG 43NANO793PB

Recomandarea noastra -> AICI!

Numele ultimului produs pe care l-am testat este LG 43NANO793PB . In articolul urmator am placerea sa vi-l prezint si sa va dezvalui ce parere au cei care deja il detin!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare