REVIEW – Panasonic TX-55HX900E – Super preț pentru un super TV!

Salut! Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre un super televizor, care poate fi cumpărat la un super preț, după cum singuri veți descoperi după ce veți da click pe unul dintre link-urile din articol! Înainte de toate, vă invit să descoperiți toate caracteristicile lui Panasonic TX-55HX900E din rândurile de mai jos!

Televizor Panasonic TX-55HX900E, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul vine cu un ecran LED de 139 cm în diagonală. Datorită dimensiunii sale, îl recomand cu drag pentru livinguri sau pentru dormitoarele spațioase. El va arăta bine atât montat în perete, cât și plasat pe o suprafață plată, și cu siguranță va atrage privirile tuturor celor din jurul său.

Review Panasonic TX-55HX900E

Televizor Panasonic TX-55HX900E, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Cu Panasonic TX-55HX900E veți avea impresia că faceți parte din mijlocul acțiunii urmărite, asta pentru că imaginile au o super calitate, fiind compuse din culori naturale și vii, un contrast puternic și nuanțe de negru perfect definite. Toate astea la o rezoluție 4K și folosind o serie de tehnologii superioare care vor ajusta constant imaginile!

Nici sunetul nu este rău la acest Panasonic, fiind redat de un sistem 2.0 de 20 W, care datorită caracteristicilor superioare folosite, va fi mereu de o calitate înaltă, fără distorsiuni.

Trebuie să știți că televizorul este unul Smart, ce folosește sistemul de operare Linux. Veți găsi deja instalate cele mai cunoscute aplicații, iar conexiunea la internet se va face prin Wi-Fi.

Ba mai mult, modelul vine cu o mulțime de funcții, printre care: asistent vocal, screen mirroring, înregistrare USB, Alexa și procesor Quad Core.

Pret Panasonic TX-55HX900E

Recomandarea noastra -> AICI!

În concluzie, putem spune faptul că Panasonic TX-55HX900E este un televizor de excepție, ce oferă caracteristici de top, la un preț corect de aproximativ 5600 lei.

Așa cum v-am obișnuit, am căutat o ofertă mai bună pentru produs și am reușit să o găsesc! Vă recomand să profitați de ea dând un simplu click pe unul dintre link-uri. Spor la cumpărături!

Pretul de azi 23.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-55HX900E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice