Gorenje WE74S3

Dupa ceva ore de teste, m-am gandit sa va prezint parerea mea despre produsul zilei! De altfel, am cautat pentru voi cel mai bun pret din Romania pe care modelul il are si o sa va dezvalui mai jos unde il puteti gasi! Este vorba despre masina de spalat Gorenje WE74S3

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Mi-a placut ideea simplă a lui Gorenje WE74S3 si a butonului de selecție montat în centru care vă permite să începeți să vă spălați în doar 3 pași simpli; porniți mașina de spălat, selectați un program și apăsați pe start!

Review  Gorenje WE74S3

Fără niciun submeniu pentru a alege din funcții și setări suplimentare, puteți alege în continuare setările de pe interfața tactilă mare, astfel încât să puteți fi sigur că hainele vor fi spălate așa cum le doriți.

Va pot spune si ca beneficieaza de un model unic de tambur în formă de undă și nervuri speciale în formă de undă 3D înmoaie fibrele pentru a face pansamentul extrem de delicat și perfect curat cu foarte puține riduri.

Va pot spune despre spălarea cu pulbere de spălat la temperaturi mai scăzute poate duce la condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, ceea ce poate face ca rufele să miroasă neplăcute. SterilTub elimină orice bacterie din interiorul mașinii și se asigură că rufele sunt întotdeauna proaspetePentru a asigura în continuare siguranța degetelor curioase, mașina poate fi blocată și printr-o simplă apăsare de buton sau o combinație de butoane.

M-au impresioat mult la Gorenje WE74S3 si noile rigidizatoare pe pereții laterali ai StableTech și partea inferioară asigură o stabilitate crescută a mașinilor de spălat și reduc semnificativ nivelul vibrațiilor și zgomotului chiar și la viteze mari de rotire. Temperatura crescută și clătirea suplimentară în timpul implementării programului Anti-Alergie contribuie la îndepărtarea mai eficientă a detergenților de rufe din țesătură, adică alergeni care pot provoca senzații neplăcute pe piele.

Pret  Gorenje WE74S3

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproapte 1900 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electronice