REVIEW – ELECTROLUX EXP34U338CW – UN PRET FOARTE BUN

Salutare prieteni! Daca sunteti in cautarea unui astfel de model cum este ELECTROLUX PRO EXP34U338CW, atunci trebuie neaparat sa cititi articolul de astazi! Am testat acest dispozitiv pentru voi, iar acum va voi prezenta cele mai relevante date tehnice, si unul dintre cele mai atractive preturi!

Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP34U338CW, 12000 BTU, Clasa A, Filtru anti-bacterian, Filtru Anti-Allergy Pollen, Timer, Auto-restart, Telecomanda, Dezumidificare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Dragii mei, oricât de cald ar fi afara, aparatul de aer condiționat portabil ELECTROLUX PRO EXP34U338CW vă permite să vă bucurați de o temperatură interioară confortabilă și racoroasa.

Review ELECTROLUX EXP34U338CW

Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP34U338CW, 12000 BTU, Clasa A, Filtru anti-bacterian, Filtru Anti-Allergy Pollen, Timer, Auto-restart, Telecomanda, Dezumidificare

ChillFlex Pro de la Electrolux este o soluție foarte silentioasa, eficientă din punct de vedere energetic, care foloseste de asemenea sisteme de dezumidificare pentru un climat mai sanatos si mai agreabil. Cu functia Auto, aparatul monitorizează temperatura camerei și răcește automat aerul până la temperatura dorită. Pe lângă temperatura optimă, aveți și un aer interior mai curat și mai sănătos. De mentionat este si faptul ca aparatul ChillFlexPro utilizează un agent frigorific mult mai ecologic (R290) decât aparatele de aer condiționat convenționale.

Totodata dragi prieteni, vreau sa stiti ca roțile ascunse discret sunt concepute pentru a proteja suprafețele podelei și pentru a facilita transferul unității. Aparatele de aer condiționat ChillFlex Pro au un filtru anti-bacterian care filtrează aerul, este dotat cu o telecomandă si veti avea la îndemână opțiunea de cronometrare 24 de ore. Aparatul de climatizare PRO EXP34U338CW este incadrat in clasa de consum A, cu functionare extrem de silentioasa, si cu o capacitate de racire de 12000 BTU, acesta este pregatit pentru a oferi utilizatorilor tot ce are mai bun pentru un confort ireprosabil. Indiferent de modul de operare, racire sau incalzire, acesta are un consum de energie extrem de scazut si este conceput fara emisii periculoase asupra mediului.

Ca o concluzie, pe final, observati desigur ca acest dispozitiv senzational ofera multe posibilitati, rezultate excelente coordonate cu mare precizie de tehnologiile actuale, astfel incat va recomandam cu incredere aparatul de aer conditionat portabil ELECTROLUX PRO EXP34U338CW, pentru mai mult confort, eficienta si performanta incredibila! Raportul intre calitatea sa remarcabila si pret este unul exceptional! Nu ezitati, asigurati-va acum confortul dorit la un pret de nerefuzat!

Pret ELECTROLUX EXP34U338CW

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproapte 2700 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
ELECTROLUX EXP34U338CW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice