REVIEW – Panasonic TX-50GXX889 – 4K pe 50 inch!

Ești în căutarea unui televizor performant, de dimensiuni medii spre mari? Ei bine, eu te invit să afli mai multe despre Panasonic TX-50GXX889, un model ce te poate interesa cu siguranță! În plus, am găsit pentru tine TV-ul la un super preț!

Televizor UHD Panasonic, TX-50GXX889, 127 cm, negru

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dispozitivul are un design modern. Asta îi permite să se potrivească fără probleme în orice ambient. În pachet veți găsi și un suport rigid, care vă va scăpa de grija unui accident nefericit. Pentru că vorbim de un display de 127 cm în diagonală, recomand acest model pentru livinguri, dar și pentru dormitoarele ceva mai spațioase.

Review Panasonic TX-50GXX88

Televizor UHD Panasonic, TX-50GXX889, 127 cm, negru

Cu Panasonic TX-50GXX889 vă veți simți în mijlocul acțiunii pe care o urmăriți, asta pentru că imaginile redate sunt de o calitate impecabilă și pentru că ecranul suportă rezoluția 4K Ultra HD. Vă veți bucura așadar de filmele, serialele și emisiunile preferate la un alt nivel!

Pentru o experiență audiovizuală completă, cei de la Panasonic au dotat TV-ul cu un sistem audio 2.0 de 20 W, care emite un sunet clar și fără distorsiuni, chiar și atunci când veți folosi un nivel mai ridicat al volumului.

Acest Panasonic este un Smart TV ce se poate conecta la rețea prin Wi-Fi. El vine deja cu cele mai cunoscute aplicații gata instalate. Îl puteți de asemenea conecta la orice consolă de jocuri, la PC, laptop, telefon, HDD extern, USB stick și nu numai, asta pentru că vine cu o mulțime de conectori.

În plus, mai trebuie să știți faptul că modelul deține funcții interesante, printre care: moduri diferite pentru imagine/sunet, înregistrare USB, comenzi vocale și lista poate continua.

Pret Panasonic TX-50GXX889

Recomandarea noastra -> AICI!

Panasonic TX-50GXX889 este un televizor de top, recomandat chiar și pentru pretențioși. Are un preț de aproximativ 6000 lei, dar, după cum v-am promis, l-am găsit la o ofertă mai bună! O puteți vedea cu un click mai jos!

Pretul de azi 23.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-50GXX889
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice