REVIEW – Electrolux EXP26U338HW – UN PRET FOARTE BUN

Salut, dragii mei! Eu tocmai am terminat de testat noul aparat Electrolux EXP26U338HW, un produs fabricat pe baza de noi tehnologii care m-a impresionat foarte mult. De aceea, va recomand sa cititi acest review, pentru ca la final veti descoperii faptul ca acesta se bucura si de cel mai bun pret din piata!

Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP34U338CW, 12000 BTU, Clasa A, Filtru anti-bacterian, Filtru Anti-Allergy Pollen, Timer, Auto-restart, Telecomanda, Dezumidificare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Prieteni, vreau sa stiti ca aparatul de aer condiționat mobil Electrolux EXP26U338HW este ideal atat pentru locuinte cat si pentru birou avand o capacitate de racire excelenta de 2.6 kw.

Review Electrolux EXP26U338HW

Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP34U338CW, 12000 BTU, Clasa A, Filtru anti-bacterian, Filtru Anti-Allergy Pollen, Timer, Auto-restart, Telecomanda, Dezumidificare

Spațiile interioare încălzite pot fi răcite rapid până la o temperatură favorabilă. În plus, modelul complet oferă un ventilator reglabil care asigură un aer proaspat care circula in incapere fără a activa compresorul frigorific. Direcția de descărcare a aerului poate fi ușor setată prin intermediul aripioarelor reglabile. Unitatea portabila EXP26U338HW oferă performanțe excelente de răcire și încălzire, cu un consum minim de energie.

Este important de mentionat totodata, dragii mei, ca aparatul foloseste gaz propan R290 ecologic, reducand potentialul de incalzire globala (GPW) cu 99,8% fata de gazul R410a. Cele trei funcții de răcire, ventilație și dezumidificare pot fi utilizate independent, ceea ce face ca dispozitivul să fie adecvat pentru utilizare pe tot parcursul anului. Pentru a filtra, de asemenea, bacteriile si virusii a fost adaptat un filtru de aer ușor de curățat. Este de asemenea un aparat care functioneaza silentios asa incat il puteti folosi chiar si in dormitor.

Mai mult dragi prieteni, dispozitivul are o soluție de economisire a energiei integrată deosebit de inteligentă. La atingerea temperaturii dorite, termostatul integrat al EXP26U338HW oprește compresorul, si astfel, aparatul de aer condiționat permite o operație de răcire extrem de economică comparativ cu dispozitivele convenționale. În mod natural, compresorul va fi reactivat automat atunci când temperatura este depășită atât timp cât dispozitivul este pornit.

In concluzie, datorită acestui dispozitiv fiabil, si versatil de la Electrolux EXP26U338HW, veti beneficia de ambient exceptional in casele voastre, multumita tehnologiilor revolutionare care asigura confort la cel mai inalt nivel de performanta. Va recomand asadar EXP26U338HW, care adapteaza si un pret foarte special, astfel incat sa ofere un pachet ireprosabil!

Pret Electrolux EXP26U338HW

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 2500 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Electrolux EXP26U338HW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice