REVIEW – Panasonic TX-40FSW504 – TV cu Quattro Tuner!

Panasonic TX-40FSW504 este numele televizorului despre care vom vorbi în cadrul acestui nou review! Veți afla din rândurile de mai jos informații privin specificațiile produsului, dar și magazinul online de unde îl veți putea achiziționa la un preț avantajos!

Panasonic VIERA TX-40FSW504 Televizor Preturi, Panasonic VIERA TX ...

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Începem prin a vorbi despre designul aparatului, care este unul modern și simplu. Consider că televizorul este ideal pentru încăperile medii, deoarece are un display ce măsoară 100 cm în diagonală. Modelul vine cu un Tuner Quattro, ce va recepționa prin DVB-S2 / -C / -T2 HD sau TV IP / Sat IP!

Review Panasonic TX-40FSW504

Test Fernseher - Panasonic TX-40ESW504 - sehr gut - Seite 1

Panasonic TX-40FSW504 oferă imagini de o calitate superioară, Full HD, compuse din culori vii și naturale. Astfel, vă veți bucura de conținutul vostru preferat indiferent de sursa de pe care îl redați.

În dotarea acestui TV găsim și un sistem audio 2.0 de 20 W care oferă un sunet clar, fără distorsiuni, chiar și atunci când volumul va fi unul ceva mai ridicat. Acest lucru este posibil datorită tehnologiilor speciale pe care televizorul le folosește!

Fiind un TV Smart, este important să menționez faptul că îl puteți conecta la internet cu cablu prin placa LAN sau fără cablu prin Wi-Fi-ul incorporat. Modelul vine cu cele mai cunoscute aplicații web gata instalate, astfel ca voi să vă bucurați direct de serialele preferate!

Puteți conecta la acest televizor orice dispozitiv extern, precum PC, telefon, consolă de jocuri sau sistem audio, asta pentru că în dotarea sa găsim conectori precum: bluetooth, USB, HDMI sau jack de 3.5 mm.

Pret Panasonic TX-40FSW504

Recomandarea noastra -> AICI!

În magazinele de profil Panasonic TX-40FSW504 poate fi găsit la un preț de aproximativ 4500 lei. Însă, după multe căutări, am reușit să descopăr o ofertă cu mult mai avantajoasă pentru exact același produs! Vă invit să o vedeți și să profitați de ea accesând simplu unul dintre link-urile atașate acestui articol! Succes!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-40FSW504
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice