Samsung 85QN900C  -produs de top diagonala imensa!

Samsung 85QN900C  este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este un pret bun de pe piata!

Samsung 85QN900C este un televizor cu diagonala de 85 de inci, care oferă o experiență de vizionare incredibilă. Acest televizor este dotat cu o serie de tehnologii de ultimă generație, care îl fac unul dintre cele mai bune modele de pe piață.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Review Samsung 85QN900C

Pot sa va spun ca una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale televizorului Samsung 85QN900C este tehnologia Quantum Matrix, care oferă o imagine incredibilă cu culori bogate și detalii uimitoare. De asemenea, televizorul beneficiază de tehnologia Full Array Local Dimming (FALD), care ajută la îmbunătățirea contrastului și a negrului, fără a afecta culorile. Astfel, utilizatorii se pot bucura de o imagine cu o luminozitate crescută, cu nuanțe de negru intense și detalii precise, chiar și în zonele întunecate ale imaginii.

 

Mi a placut c acest televizor este de asemenea compatibil cu tehnologia HDR10+, care oferă o gamă dinamică extinsă și culori vii, cu detalii incredibile. Cu această tehnologie, utilizatorii pot să se bucure de o imagine cu o claritate uimitoare și o profunzime extraordinară. În plus, tehnologia Adaptive Sound optimizează sunetul în funcție de tipul de conținut, ceea ce oferă o experiență auditivă impresionantă.

Sistemul de operare Tizen este disponibil pe acest televizor, oferind acces rapid și ușor la o gamă largă de aplicații și conținut online. Utilizatorii pot naviga cu ușurință prin meniuri, folosind telecomanda sau controlul vocal Bixby. De asemenea, tehnologia AirPlay 2 permite conectarea la dispozitive Apple pentru a partaja conținut și a controla televizorul.

 

Sunt subiectiv dar designul acestui televizor este elegant și modern, cu o ramă subțire și un aspect premium. De asemenea, există mai multe opțiuni pentru montarea pe perete sau pe suport, ceea ce îl face versatil și ușor de integrat în diferite configurații de living sau divertisment.

Pret Samsung 85QN900C

În concluzie, Samsung 85QN900C este un televizor de înaltă calitate, cu o imagine incredibilă, sunet adaptiv, un sistem de operare inteligent și un design elegant. Este un model ideal pentru cinefilii și pentru cei care caută o experiență de vizionare premium, fără compromisuri.Pretul acestui produs este pe piata romanesca in jur de , dar noi am gasit o super oferta pentru dvs pe care o gasiti mai jos!

Recomandarea noastra -> AICI!

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 85QN900C 
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice, Samsung