REVIEW – Combina frigorifica Indesit XI9 T1O X H – Capacitate 264 l, Clasa A+, No Frost

Salutari. Daca dispuneti de un buget mai redus si doriti o combina frigorifica de calitate recomandam modelul Indesit XI9 T1O X H care este finisat in Inox de calitate si ofera tehnologie No Frost la un pret accesibil.

Indesit XI9 T1O X H

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Indesit XI9 T1O X H

Compania Indesit ofera solutii eficiente prin electrocasnice de foarte buna calitate menite sa ne usureze viata. Modelele sunt acum mai spatioase, mai silentioase si mai economice ca niciodata.

In materie de tehnologie, Indesit XI9 T1O X H ofera un display Touch pe exteriorul usei, prin care veti seta individual temperaturile pentru frigider si pentru congelator.

Acum ai spatiul necesar pentru alimentele tale. Cu Freezer OpenSpace putem spune ca ai rezolvat problema depozitarii pachetelor mari in congelator. Compartimentele sunt flexibile si ofera un acces facil la alimentele tale.

Tehnologia NoFrost ofera siguranta ca nu vei mai dezgheta frigiderul manual. Aceasta tehnologie asigura performante bune ale aparatului frigorific. Si pe langa acest aspect umiditatea este controlata. Sistemul No Frost este disponibil pentru frigider si congelator in mod separat, pentru ca mirosurile sa nu se amestece intre compartimente.

Sistemul Black Out Sensor este de fapt o alerta inteligenta care ne va informa daca anumite alimente au iesit din termenul in care pot fi consumate. Vei fi alertat in caz ca trebuie recongelate anumite alimente din frigider.

Caracteristici Indesit LR9 S2Q F X B

Modelul acesta are un spatiu potrivit la interior. Nici foarte mare, este suficient pentru a stoca o cantitate decenta de alimente
El dispune de 264 litri volum net, dintre care 160 litri sunt volum net frigider si 104 litri sunt volumul net pentru congelator.

La interior gasim 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa, si 3 compartimente ale congelatorului care dispun de sistem de dezghetare automat No Frost. Bineinteles regasim si un compartiment pentru legume si fructe destul de incapator.

Modelul Indesit LR9 S2Q F X B dispune de usi reversibile din inox, si asta este un factor decisiv pentru pozitionarea acestuia cu usurinta in bucatarie. Modelul acesta este disponibil pe culoarea Inoxului.

Modelul acesta are o dimensiune de 200.1 x 60 x 72 cm si motorul este clasat in clasa climatica SN-T care produce un zgomot redus de 38 dB.
Mai specificam si un consum redus de energie de 357 kwh / an, pentru acest model care are o eficienta energetica superioara, fiind clasat A+.

Pret Indesit LR9 S2Q F X B

Acest model ofera lucruri esentiale, pentru o bucatarie moderna la un pret potrivit. Pentru o achizitie reusita am verificat pretul in alte magazine si a fost gasit la 2.500 lei. 

Pentru pretul zilei de astazi 23.01.2019 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Indesit XI9 T1O X H
Stele acordate
51star1star1star1star1star