REVIEW – Orion T40-D/PIF pret de super clasa!

Azi am decis sa vorbim despre un televizor economic pe care oricine si-l permite, deoarece are un pret foarte bun raportat la calitatea oferita. In randurile de mai jos va invit sa descoperim impreuna avantajele unui nou model de televizor de la Orion.

Mai exact, este vorba despre televizorul LED Orion T40-D/PIF cu un ecran de 101 cm si care dispune de cea mai noua tehnologie LED. Datorita acestei tehnologii, televizoarele de la Orion au o durata de viata mai mare si un consum redus de energie la fiecare utilizare. Rezolutia ecranului este de pana la 1920×1080 de pixeli iar imaginile pot fi redate in format Full HD, cu un aspect ratio de 16:9.

Review Orion T40-D/PIF

Orion T40-D/PIF nu este un Smart Tv asa ca nu te vei putea conecta la internet. Face parte din gama 2018 si are un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade. Cu ajutorul playerului multimedia integrat, poti reda acum fisiere externe folosind stick-ul prin USB. Alege cele mai bune optiuni prin care iti poti reda fisierele preferate rapid si simplu. Noul slot CI+ cu care a fost echipat si modelul Orion T40-D/PIF permite accesul rapid la televiziune direct de pe telecomanda televizorului. De acum vizionezi programele preferate in format HD fara sa mai atasezi un decodor suplimentar.

Pret Orion T40-D/PIF

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul LED Orion T40-D/PIF este disponibil pe negru si are o greutate de 8.2 kg. Se poate instala foarte usor chiar si pe perete. Puterea consumata este in medie de 80 W. Alte dotari utile sunt porturile HDMI. Este un produs cu un design modern pe care il recomand cu cea mai mare placere. Pretul in acest moment ajunge undeva la 1.900 ron, dar iti recomand sa cauti cele mai bune oferte, deoarece chiar noi ti-am pregatit una mai jos. Te invit sa vezi mai jos o oferta tentanta pentru acest model de televizor.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Orion T40-D/PIF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare