REVIEW – Orion T 24D/PIF/LED pret foarte bun!

Buna! Ma bucur ca ai revenit sa vezi un nou review. Azi ti-am pregatit din nou un model de televizor economic pe care sunt sigur ca il vei indragi daca vei un model pe care sa nu dai multi bani si sa ai la dispozitie mai multe optiuni. In randurile urmatoare vom descoperi impreuna acest model si vom vedea care sunt caracteristicile principale.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ecranul televizorului LED Orion T 24D/PIF/LED are o diagonala de 61 cm. Este un model de televizor destul de mic dar foarte bun pentru camerele in care nu ai mult spatiu la dispozitie. Imi place sa recomand si astfel de televizoare fiindca nu mereu avem la dispozitie mult spatiu pentru un televizor mare. Ca si majoritatea modelelor noi, Orion T 24D/PIF/LED dispune de tehnologia LED, o tehnologie foarte interesanta ce ajuta foarte mult la reducerea consumului de energie. Un alt avantaj il reprezinta slotul CI+ cu ajutorul caruia vei scapa de cablurile clasice si decodor. Si asa vei reduce costurile la factura de curent.

Review Orion T 24D/PIF/LED

Rezolutia ecranului este de 1920×1080 de pixeli, imaginile fiind redate in calitate Full HD. Cu noul player multimedia integrat poti sa redai usor continut de pe memorii externe folosind intrarea USB. De asemenea, poti conecta si alte device-uri prin HDMI. Modelul testat de mine este disponibil pe negru. Iti recomand cu incredere acest televizor Full HD daca te intereseaza doar pentru redarea programelor tv in dormitor sau o camera mica. Este ideal pentru astfel de situatii. Raportul calitate pret este foarte bun.

Pret Orion T 24D/PIF/LED

Recomandarea noastra -> AICI!

Produsele celor de la Orion au o durata de viata foarte mare si sunt recomandate de multa lume. Televizorul LED Orion T 24D/PIF/LED se monteaza foarte usor. Pretul din mediul online este de aproximativ 750 ron, dar am cautat o oferta interesanta pe care ti-o prezint in randurile de mai jos.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Orion T 24D/PIF/LED
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare