REVIEW – Orion T32D/LED pret de calitate!

Hei, azi vreau sa iti prezint un nou model de televizor de la Orion. Imi plac aceste televizoare deoarece au un design modern si slim, pe care le poti incadra perfect in orice decor. De aceea le recomand destul de des celor care doresc sa isi achizitioneze un televizor ieftin si bun. Mai jos ti-am pregatit detalii despre toate caracteristicile acestui model de televizor si de ce merita sa il achizitionezi.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul LED Orion T32D/LED are diagonala de 82 cm si o rezolutie a ecranului de 1360×768 de pixeli. Aspectul imaginii este de 16:9 si luminozitate de 400 cd/m2. Orion T32D/LED transmite imaginile in format HD. Fiind un televizor LED, consumul de energie este mult mai redus. Datorita slotului CI+ vei avea un consum de energie si mai scazut fiindca nu trebuie sa mai conectezi cabluri suplimentare. Vei avea o experienta speciala la fiecare utilizare.

Review Orion T32D/LED

De acum poti reda fisiere si de pe alte memorii externe direct pe telvizor. Cu ajutorul playerului multimedia integrat inregistrezi emisiunile si filmele preferate pe care le salvezi pe un dispozitiv extern. Poti sa conectezi si alte device-uri la televizor daca alegi sa folosesti porturi HDMI sau intrarile prin USB. Modelul pe care l-am avut in teste are un design slim si este disponibil pe negru. Sunetul este decent dar nu iesit din comun ca la alte modele din aceeasi categorie de pret. Greutatea televizorului LED Orion T32D/LED este de 8 kg.

Pret Orion T32D/LED

Recomandarea noastra -> AICI!

Cred ca poate fi o achizitie inteleapta daca vrei un model de televizor economic si fiabil pentru bugetul tau. Are un consum de energie redus si poate fi montat usor oriunde. Raportul pret calitate este bun, asa ca il recomand cu mare drag. Pretul acestui produs este de aproximativ 750 ron, dar am gasit o oferta avantajoasa pe care ti-o recomand mai jos.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Orion T32D/LED 
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare