REVIEW – Orion 32OR17RDS – Smart TV la pret mic!

Orion 32OR17RDS este un televizor Smart ce poate fi cumparat la un pret foarte accesibil. De fapt, este unul dintre cele mai apreciate modele ale cunsocutului brand, el primind zeci de comentarii si note pozitive.

Dispozitivul este recomandat pentru camere de o suprafata mica/medie, deoarece ecranul sau nu depaseste 32 inch in diagonala, adica 81 de centimetri. In plus, el poate fi considerat un adevarat centru de divertisment, deoarece foloseste tehnologia Smart. Pentru ca voi sa aveti un acces cat mai usor la continutul preferat din mediul online, acesta a fost dotat cu toate aplicatiile cunoscute precum: youtube, Netflix, Facebook s.a.

Orion 32OR17RDS este dotat cu un sistem audio de o caliate buna, fiind un NICAM Stereo de 2 x 6 W. Sunetul va fi redat corect, fara intreruperi, chiar si atunci cand volumul va fi la maxim. Acest lucru este datorat tehnologiilor speciale precum: Equalizer sau Surround Sound.

Review Orion 32OR17RDS

Conectarea la internet se face prin Wi-Fi sau LAN. De asemenea, TV-ul va permite conectarea tuturor tipurilor de surse externe la el, deoarece a fost dotat cu urmatorii conectori: intrare USB, 2 porturi HDMI, intrare video composite, Scart, minijack casti, iesire audio digitala, intrare PC si Slot CI+.

Televizorul suporta rezolutia HD, insa calitatea imaginilor este una foarte buna. Ele vor fi in permanenta ajutata de tehnologii precum: Digital Noise reduction, Dynamic contrast, progressive scan, dar si altele.

Pret Orion 32OR17RDS

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie, putem spune fara retineri faptul ca Orion 32OR17RDS este un Smart TV de o calitate peste medie. El poate fi gasit la o oferta medie de 1200 RON. Totusi, eu nu m-am dat batut si am efectuat cautari in magazinele de profil. Intr-un final, am gasit modelul la unul dintre cele mai bune preturi de pe piata, dupa cum singuri veti descoperi daca veti da click pe link-ul din acest articol!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Orion 32OR17RDS 
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare