Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 – Hygiene 20° – Daily Express

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Buna seara. Daca te-ai gandit ca este timpul sa iti innoiesti bucataria si sa adaugi o masina de spalat putem spune ca acest model este foarte deosebit si atata foarte bine astfel se poate pune chiar si pe un hol sau in baie.

Nu este un electrocasnic care trebuie ascuns de musafiri pentru ca are un design foarte modern Include 16 programe de spalare special concepute pentru tine. De asemenea vom discuta si despre tehnologiile in continua dezvoltare. Inclusiv Indepartarea parului de animale, si Aquafusion, Hygiene 20°, Baby Protect+, si Aqua Perfect 40′ 40°C.

capture-1

 

Modelul Beko WTV8734XS0 este pregatit pentru orice tip de haine si tesaturi prin programe atent create pentru nevoile tale.

Dark Care care este un program care previne decolorarea si asigura o intensitate crescuta a hainelor de culoare neagra.Programul pentru tesaturi de lana asigura o spalare lina la fel ca si in cazul spalarii manuale. Si tamburul AquaWave produce valuri asemanatoare cu valurile marii pentru a asigura conditii naturale pentru haine delicate.

Modelul acesta are 16 programe de spalat. Principalele programe de spalat sunt:
Hygiene 20°
Daily Express
Dark Care
Program delicate
Baby Protect+
Stoarcere + Evacuare
Program bumbac
Anti pete
Program lana
Program Mix
Program spalare manuala
Este un model dotat cu sistemul electronic de control al balansului care asigura distribuirea perfecta a rufelor in tambur si astfel se elimina zgomotul si vibratiile neplacute in timpul centrifugarii, avand o stabilitate absoluta. Aceasta masina de spalat are o capacitate de 8 kg de incarcare si 1400 rpm fiind foarte eficienta in orice familie.

Beko WTV8734XS0 este dotata cu motiorul Inverter ProSmart pentru care vei avea o garantie de producator de 10 ani. Tamburul este model AquaWave si asigura spalarea unor haine delicate in conditii aproape naturale, simuland valurile marii.

Masina de spalat are o dimensiune de 84 x 60 x 54 cm. si suporta programarea intarziata pana la 24 de ore iar displayul LCD afiseaza informatii despre timpul ramas si temperatura apei. dispune de 16 programe eficiente.

Acest model este unul dotat cu cele mai noi tehnologii si este potrivita pentru o familie care doreste curetenie deosebita. Pretul in alte magazine al acestui produs este in jur de 2.100 de lei.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !