REVIEW – Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOC5654AOX, 72 l, 9 functii, Autocuratare pirolitica, Gatire cu abur, Grill, Clasa A+, Inox antiamprenta

Azi va invit sa descoperim impreuna totul despre cuptorul Electrolux EOC5654AOX, citind randurile de mai jos. Este vorba despre un electrocasnic incorporabil, ce se va integra perfect in bucataria dumneavoastra. Acest lucru este datorat si designului, care este unul modern, dar si elegant, culoarea produsului fiind cea a inoxului.

 

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Usa vine dotata cu un maner cromat, iar suprafata exterioara este antiamprenta, astfel ca utilizatorii sa poata curata dispozitivul cat mai usor. Datorita clasei energetice A+, acest electrocasnic ofera chiar si o reducere a facturii de curent electric, lucru ce nu poate decat sa va incante. Daca puneti pret si pe opiniile celor care deja l-au cumparat, trebuie sa stiti ca acestia au acordat produsului numai note si recenzii pozitive!

Review Electrolux EOC5654AOX

Functiile si programele pe care Electrolux EOC5654AOX le detine pot fi setate foarte usor cu ajutorul panoului de comanda. El se afla in partea superioara si este format din butoane rotative, butoane principale, plus un display LED care are rolul de a ne informa.

Cuptorul de fata poate gati sau coace absolut orice aliment, intr-un timp rapid si intr-un mod eficient. Spun asta pentru ca vine cu urmatoarele facilitati: gatire cu aburi, incalzire inferioara, incalzire superioara, program pizza, grill turbo, gatire cu ventilatie, coacere umeda cu ventilatie, gatire clasica si nu numai.

Pret Electrolux EOC5654AOX

Recomandarea noastra -> AICI!

Cei de la Electrolux s-au gandit si la confortul utilizatorilor, asa ca au dotat acest model cu o serie de functii foarte utile. Practic, aveti posibilitatea sa setati: functia de autocuratare, incalzirea rapida, iluminarea interioara, sistemul de pornire/oprire automat, dar si blocarea accesului la interfata pentru protectia copiilor.

In opinia mea, Electrolux EOC5654AOX este un cuptor de o calitate peste medie, ce isi va face treaba pentru care a fost construit intr-un mod perfect. Din acest motiv, eu il recomand tuturor, chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti!

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Electrolux EOC5654AOX
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice